PZU Apoteka 36.6

Cashback & Shopping Points

  • 4% Cashback Deal* Sada 4% umjesto 1% Cashback važi od 1.2.2024. do 31.5.2024.
  • * Uz Cashback Deal realizuješ svoje Shopping Points i pripisuje ti se veći Cashback. Potrebno je da imaš dovoljno Shopping Points-a na svom myWorld nalogu koji mogu da se realizuju u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points se tada automatski oduzimaju sa tvog myWorld naloga.

  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

myWorld benefite ne obracunavamo prilikom obracunavanja bilo kog drugog popusta.

Opis

 

Apoteku '36.6' je 2002.godine osnovala diplomirani farmaceut Nataša Đukanović..

Znanje, bogato iskustvo, dobra snabdjevenost, predanost i stručnost glavne su kvalitete Apoteke '36.6'. Uz to Apoteka svojim enterijerom nudi izuzetnu prijatnost pacijentima i korisnicima, a zaposlenim udoban i koncentrisan rad. Radosni osjećaj smirenog prostora odbacuje brigu sa lica pacijenta na putu u nepoznato i bez osjećaja straha hrani ih povjerenjem.

U cilju potpunog pružanja farmaceutskih usluga od osnivanja u okviru Apoteke postoji laboratorija u kojoj se spravljaju magistralni i galenski preparati (lijekovi po receptu ljekara, masti, kreme, vaginalete, rastvori, podijeljeni praškovii sl.). Apoteka posjeduje i široki asortiman dječjeg programa (hrana, pelene, dječja kozmetika).

Apoteka njeguje sve vrijednosti kojima ukupna zdravstvena struka treba da je posvećena. Na prvom mjestu se ističe zdravlje pacijenta. U tom cilju Apoteka ima odličnu saradnju sa velikim brojem zdravstvenih radnika, posebno sa ljekarima stvarajući partnerstvo u terapiji što uključuje obostrano povjerenje po svim pitanjima vezanim za farmakoterapiju.

Pacijentima i korisnicima su na usluzi visokoobučeni kadrovi koji pružaju savjete za ispravno korišćenje medikamenata i drugih preparata. Prateći moderne trendove u Apoteci se organizuju zdravstvena savjetovališta, prezentacije ljekovitih preparata i kozmetike (Vichy, Avene, Uriage, Filerina, Iv Rocher)

Apoteka ima i odličnu saradnju sa svim veledrogerijama, a jednom mjesečno u Apoteci se realizuje besplatno određivanje koncentracije vitamina i minerala u organizmu koju obavlja stručni saradnik Solgar preparata.

U daljem razvoju poslovanja Apoteka '36.6' ima za cilj da,kao i dosad, prati sve pozitivne trendove u farmaceutskoj i cjelokupnoj zdravstvenoj praksi, proširivanjem asortimana usluga i dodatnim ulaganjem u edukaciju svojih kadrova, a sve u cilju da svaki pacijent dobije svaku moguću pomoć koju mogu pružiti zdravstvene ustanove ovog  tipa.

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu PZU Apoteka 36.6?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.