PZU Apoteka 36.6

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 10% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

Lyoness benefite ne obracunavamo prilikom obracunavanja bilo kog drugog popusta.

Opis

 

Apoteku '36.6' je 2002.godine osnovala diplomirani farmaceut Nataša Đukanović..

Znanje, bogato iskustvo, dobra snabdjevenost, predanost i stručnost glavne su kvalitete Apoteke '36.6'. Uz to Apoteka svojim enterijerom nudi izuzetnu prijatnost pacijentima i korisnicima, a zaposlenim udoban i koncentrisan rad. Radosni osjećaj smirenog prostora odbacuje brigu sa lica pacijenta na putu u nepoznato i bez osjećaja straha hrani ih povjerenjem.

U cilju potpunog pružanja farmaceutskih usluga od osnivanja u okviru Apoteke postoji laboratorija u kojoj se spravljaju magistralni i galenski preparati (lijekovi po receptu ljekara, masti, kreme, vaginalete, rastvori, podijeljeni praškovii sl.). Apoteka posjeduje i široki asortiman dječjeg programa (hrana, pelene, dječja kozmetika).

Apoteka njeguje sve vrijednosti kojima ukupna zdravstvena struka treba da je posvećena. Na prvom mjestu se ističe zdravlje pacijenta. U tom cilju Apoteka ima odličnu saradnju sa velikim brojem zdravstvenih radnika, posebno sa ljekarima stvarajući partnerstvo u terapiji što uključuje obostrano povjerenje po svim pitanjima vezanim za farmakoterapiju.

Pacijentima i korisnicima su na usluzi visokoobučeni kadrovi koji pružaju savjete za ispravno korišćenje medikamenata i drugih preparata. Prateći moderne trendove u Apoteci se organizuju zdravstvena savjetovališta, prezentacije ljekovitih preparata i kozmetike (Vichy, Avene, Uriage, Filerina, Iv Rocher)

Apoteka ima i odličnu saradnju sa svim veledrogerijama, a jednom mjesečno u Apoteci se realizuje besplatno određivanje koncentracije vitamina i minerala u organizmu koju obavlja stručni saradnik Solgar preparata.

U daljem razvoju poslovanja Apoteka '36.6' ima za cilj da,kao i dosad, prati sve pozitivne trendove u farmaceutskoj i cjelokupnoj zdravstvenoj praksi, proširivanjem asortimana usluga i dodatnim ulaganjem u edukaciju svojih kadrova, a sve u cilju da svaki pacijent dobije svaku moguću pomoć koju mogu pružiti zdravstvene ustanove ovog  tipa.

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu PZU Apoteka 36.6?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.