Moj Supermarket

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card

Uslovi

myWorld kartica daje na uvid pri samoj dostavi, te da je dostavljač dužan da na licu mjesta, a u okviru Mterm aplikacije, evidentira cjelokupan iznos potrošnje (račun za namirnice + provizija za dostavu).

Opis

mojSupermarket je nova vrsta internet servisa koji  Vam omogućava da u realnom vremenu pregledate Našu ponudu, upoređujete cijene proizvoda, poručite i platite poručene proizvode online ili po prijemu pošiljke, karticom ili gotovinom.

Pravljenje šoping liste od sada je prava zabava. Udobno smješteni, iz svoga doma ili kancelarije, uz kafu možete birati proizvode prema raspoloživom budžetu i praviti listu Vaše kupovine, informisati se o cijenama proizvoda, ili poručiti odabrane proizvode iz Vaše korpe koji će Vam biti dostavljeni u vremenu koje ste naznačili prilikom poručivanja i tako obaviti trgovinu bez odlaska u supermarket. Cilj je omogućiti Vam da uz novi način trgovine koji omogućava naš internet servis mojSupermarket, ne mijenjajući Vaše navike uštedite vrijeme i novac. Od sada i uz myWorld benifite.

Važno je napomenuti da se myWorld kartica daje na uvid pri samoj dostavi, te da je dostavljač dužan da na licu mjesta, a u okviru Mterm aplikacije, evidentira cjelokupan iznos potrošnje (račun za namirnice + provizija za dostavu).

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu Moj Supermarket?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.