Aroma Marketi

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 5% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

myWorld kartica se prihvata u kombinaciji s gotovinskim plaćanjem, debitnim i kreditnim karticama, odnosno plaćanjem bankovnim prenosom sredstava. Benefiti se ne obračunavaju pri kupovini cigareta i pri plaćanju elektronske dopune za mobilne telefone.

Napomena: obračun transakcija se vrši na nedjeljnom nivou..

Opis

Aroma predstavlja lanac maloprodajnih objekata u sklopu kojih nudi odabrani asortiman robe široke potrošnje, kako domaćih, tako i stranih proizvođača, sve ono što je svakodnevno potrebno i još mnogo proizvoda koje do sada niste znali gdje možete pronaći. Koncept Aroma maloprodajnih objekata je takav da se izdvaja svojim vizualnim identitetom, gdje svaki objekat ima jedinstvenu ilustraciju koja je karakteristična za određeni dio grada gde se objekat nalazi.

Aroma nudi brzu uslugu koja štedi vrijeme i brojna sniženja koja štede novac. Mogućnost izbora je ono što Aroma pruža, prvenstveno svojom usmjerenošću ka potrošačima i njihovim potrebama.

Svojim potrošačima želi da obogati životni stil, stoga je svaka aktivnost usmjerena ka pronalaženju novih ideja kako bi u tome na najbolji mogući način i uspjeli.

Aroma Market – Miriše na bolje!

 

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu Aroma Marketi?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.