Ramond doo

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card

Kontakt

  • Radno vrijeme
    Ponedjeljak - Subota 09.00 - 20.00
  • Kontakt
    Tel: 040/258-550
    Mob: 069/413-814
    Ozrinići bb Nikšić
  • ID broj trgovca
    190181

Uslovi

Ukoliko se kupac opredijelio za plaćanje u više mjesečnih rata, onda je isti u obavezi da nakon posljednje uplaćene rate, reklamira na kasi svoju myWorld karticu, kako bi njegova kupovina bila evidentirana, a myWorld benefiti isplaćeni.
myWorld karticu je moguće koristiti isključivo prilikom gotovinskog plaćanja u cjelosti ili na rate, kao i prilikom kupovine preko računa. myWorld karticu nije moguće kombinovati sa drugim loyalty karticama, kao ni platnim karticama banaka.

Opis

RAMOND DOO je osnovan 2001. godine u Niksiću. Robna kuca RAMOND na izložbenom prostoru od 8000 m2 nudi veliki izbor namještaja,kako za domaćinstva, tako i za opremanje turističkih apartmana i hotela.
U našem asortimanu možete naći proizvode sa tržišta: Italije, Njemačke, Slovenije, Indije, Srbije, Kine, Hrvatske, BiH
Brendove poput: NOBILIA, RAUCH, ESSEBI, FORMA IDEALE, SIMPO, TAHIROVIC, LAGADO, ALEKSANDRO, SPIN VALIS,TORA
Sa velikim zadovoljstvom ističemo naša dva partnera, ESSEBI-Italija i NOBILIA-Njemačka uz čiju smo logistiku u mogućnosti da odgovorimo i najzahtjevnijim zadacima za izradu kuhinja po mjeri i želji kupca.Isporuka i montaža su besplatni na teritoriji Crne Gore.

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu Ramond doo?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.