Tea Medica

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

Benefiti se ne obračunavaju pri kupovini lijekova izdatih na recept. Prilikom plaćanja karticama CKB i Hipotekarne banke, nije moguće koristiti myWorld karticu.

Opis

Tea Medica je lanac od preko 20 apoteka lociranih u Podgorici, Nikšiću, Cetinju, Herceg Novom, Baru, Budvi, Radanovićima, Ulcinju, Bijelom Polju i Pljevljima. Tea Medica apoteke su odlično locirane, lako ih je pronaći i time ohrabruju pacijente da brinu o svom zdravlju. Njihovo visoko kvalifikovano i edukovano osoblje je tu da ponudi podršku i savjete o velikom broju zdravstvenih tegoba i da pomogne u pravilnom odabiru pomoćnih ljekovitih sredstava i dermokozmetičkih proizvoda, koji pomažu u ublažavanju i sprečavanju brojnih oboljenja. U većini Tea Medica apoteka moguće je podići ljekove na ljekarski recept. Tea medica apoteke, pored brige o fizičkom i psihičkom zdravlju, vode računa i o finansijskim mogućnostima pacijenata. Snabdevenost apoteka je odlična, cijene izuzetno povoljne, a usluga, koja se neprekidno unapređuje tako da prati potrebe i interesovanje pacijenata, je najvišeg mogućeg kvaliteta. Sve to čini ove apoteke prepoznatljivim, a stalan rast mreže je dokaz sve većeg povjerenja pacijenata. 

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu Tea Medica?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.