Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

Isključuje se mogućnost korištenja myWorld kartice nedeljom u maloprodajnim objektima trgovca partnera.

Isključuje se mogućnost korištenja myWorld kartice na artikle koji su na popustu.

Opis

BAR-KOD SHOP je lanac od 11 ekskluzivnih parfimerija koje u svom asortimanu imaju preko 4.000 artikala najpoznatijih svjetskih proizvođača. BAR-KOD je jedini ovlašćeni maloprodavac kozmetičkih proizvoda marki Chanel, Biotherm, Clinique, Este é Lauder, Lancôme, Armani, Yves Saint Laurent, ali i brojnih drugih u Crnoj Gori.

Za veoma kratko vrijeme su uspjeli da izgrade prepoznatljiv imidž parfimerija u kojima je sve od enterijera preko osoblja do načina poslovanja usklađeno sa imidžom i zahtjevima svjetski poznatih brendova sa kojima rade.

Četiri  BAR-KOD SHOP parfimerije se nalaze u Podgorici, glavnom gradu Crne Gore, koji je ujedno i privredni i kulturni centar države u kojem živi skoro 1/3 ukupne populacije.

Dvije se nalaze u Budvi, primorskom turističkom centru Crne Gore, koji ima oko 16.000 stanovnika (tokom turističke sezone ovaj broj se višestruko umnožava).

Po jedna parfimerija se nalazi u sledećim gradovima:

Baru, najvećem lučkom i primorskom gradu u Crnoj Gori, koji ima oko 40.000 stanovnika. Otvorena je 2003. godine na ekskluzivnoj lokaciji u glavnoj ulici, na svega 50 metara od glavnog gradskog trga.

Kotoru, primorskom gradu pod zaštitom UNESCO-a u kojem živi oko 23.000 stanovnika. Otvorena je 2004. godine na ekskluzivnoj lokaciji u Starom gradu.

Tivtu (u Radanovićima), još jednom primorskom gradu, poznatom po luksuznom pristaništu Porto Montenegro. Parfimerija je otvorena u Tržnom centru Laković 2013. godine.

Igalu (Herceg Novi), jednoj od najatraktivnijih turističkih destinacija u Crnoj Gori, poznatoj i kao centar zdravstvenog turizma kod nas. Parfimerija je otvorena 2014. godine. 

Nikšiću, po veličini i broju stanovnika (oko 75.000) drugom gradu u Crnoj Gori i najpoznatijem industrijskom mjestu. Parfimerija se nalazi u strogom centru grada.

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu Bar-Kod?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.