HOTEL MARSHAL

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 10% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card

Kontakt

Opis


Ljubazno osoblje hotela "Marshal" Vas poziva da provedete nezaboravne trenutke i uživate u jedinstvenoj ponudi koju smo pripremili za Vas.

"Marshal" je savremen hotel, opremljen po međunarodnim standardima i zahvaljujući bogatom sadržaju, luksuznom izgledu i odličnoj usluzi, kategorisan sa četiri zvjezdice. Hotel se nalazi u Nikšiću, na veoma dobroj lokaciji - raskrsnici puteva koji vode prema Podgorici, Sarajevu, Trebinju, Žabljaku i Risnu. "Marshal" raspolaže sa 16 soba koje su dizajnirane po najvišim standardima, uz prateću opremu koja podrazumijeva klimatizaciju, mini bar, sef, luksuzno kupatilo, kablovsku televiziju, telefon, kao i dvostruku internet konekciju. Relaksirajuću dimenziju hotelu daje profesionalni đakuzi, a gostima je na raspolaganju i room service koji garantuje brzu i adekvatnu uslugu. Za svakog gosta obezbijeđen je i parking prostor.

Ponudu hotela čini i restoran koji nudi uživanje u specijalitetima nacionalne i internacionalne kuhinje, te CaffeBar sa prijatnim ambijentom i toplom atmosferom koja pogoduje opuštanju. Zasebne VIP sale modernog dizajna i tehnologije koje se takođe nalaze u sklopu hotela, čine "Marshal" idealnim i za organizaciju poslovnih okupljanja, seminara, obuka i press konferencija.

Priuštite sebi i Vašim bližnjima nezaboravan odmor u ekskluzivnom hotelu "Marshal".

Srdačno,
Marshal Montenegro Group

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu HOTEL MARSHAL?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.