Marine Centar UNA Montenegro

Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

Motori za plovila nijesu dostupni uz obračun popusta. Benefiti se odobravaju isključivo za gotovinsko plaćanje.

Opis

 

Marine centar UNA MONTENEGRO na površini od 1000m2 nalazi se na strateškoj lokaciji – glavnom magistralnom putu Budva, Kotor, Tivat u mjestu Radanovići.

U Centru se može naći paleta od preko 10 000 artikala i širok asortiman proizvoda za ronjenje, ribolov, nautickog programa (elektronskih uredjaja, uredjaja za navigaciju, vanbrodskih motora, gumenjaka), specijalizovanih sredstava za čišćenje i održavanje plovila i još mnogo toga.

Naši kupci su i naš priotritet, pa u skladu sa njihovim potrebama omogućavamo i kataloško naručivanje robe sa brzom isporukom.
U preglednom maloprodajnom prostoru novootvorenog centra nalazi se izložbeni dio sa plovilima, opremom za sportske aktivnosti na vodi (kajaci, skije, daske, bordovi i sl.).
U Marine Centru omogućeno je servisiranje splavova za spasavanje, servis gumenjaka, protivpožarnih aparata i opreme, a sve u okviru obavljanja djelatnosti firme Una Safety and Service

 

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu Marine Centar UNA Montenegro?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.