CITY TAXI Card Service

Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1 Na iznos tvoje kupovine
 • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog centa. Navedeni iznos SP-a odgovara kupovini od 100 EUR.
 • Prihvaćeno myWorld Card

Kontakt

 • Radno vrijeme
  Prema dogovorenom terminu
 • Kontakt
  020/282-300
  City taxi Card Service
 • ID broj trgovca
  190057
 • Card Pick Up
  Kod ovog partnera možeš da preuzmeš myWorld Card u standardnom formatu.

Uslovi


Poželjno je naglasiti pri samom pozivu da ste Lyoness član.

Opis


Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da City Taxi nastavlja sa unaprijeđenjem usluga namjenjenih Vama, našim vjernim klijentima, a Vaše zadovoljstvo pruženom uslugom će biti naše najveće priznanje. U znak zahvalnosti na ukazanom povjerenju kao i u cilju povećanja kvaliteta usluge City Taxi je korisnicima naših usluga, koji su to postali po osnovu ugovora o poslovno tehničkoj saradnji dodijelio poseban status klijenta – “VIP klijent”  koji podrazumjeva slijedeće:

 1. Poseban broj telefona koji je na raspolaganju samo Vama, klijentima sa posebnim statusom – VIP klijentima, što podrazumjeva i dispečera koji je zadužen samo za komunikaciju sa Vama. 
  Broj telefona za rezervaciju vožnji je: 020 282 300; 
  Broj telefona za ostala pitanja je: 020 243 399;
  Svakoj vašoj potrebi je posvećena posebna pažnja, a svaka vožnja će biti propraćena od poziva pa do procesa naplate.
 2. Posebno organizovana vozila u kojima se vožnja može platiti samo karticama City Taxi-ja, a koje su izdate VIP klijentima. 
  Ova vozila su drugačije brendirana od standardnih vozila City Taxija, pa su s toga lako prepoznatljiva. Crne su boje sa zlatnim krovom, a na prednjim vratima imaju oznaku: City TAXI – Card Service. Drugih oznaka i broja telefona nema jer je servis namjenjen poznatoj klijenteli.
 3. Strogom selekcijom pažljivo odabrane vozače koji su posebno obučeni za rad sa karticama, kojima je zadovoljstvo klijenta na prvom mjestu, a osmjeh na licu nešto po čemu ćete ih lako prepoznati čak i ako ih vidite van vozila. Uniformisani su, u tamnom odijelu sa bijelom košuljom i kravatom. Upotreba mobilnog telefona nije nešto što ćete moći vidjeti prilikom korišćenja usluga City TAXI - Card Servisa.
 4. Higijenu vozila na visokom nivou koja podrazumjeva čisto i uredno vozilo koje se pere poslije svake smjene, a u kojima se jednom mjesečno radi dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija. Klima uređaji uredno servisirani.
  U vozilima je pušenje zabranjeno, a zabrana nešto što se striktno poštuje i nije deklarativna stvar, u što ćete se lako uvjeriti prilikom korišćenja vozila City TAXI - Card Servisa.

Usluga namjenjena VIP klijentu u ovom slučaju ne podrazumjeva veću cijenu usluge, već bolju uslugu po istim ili nižim cijenama, a na osnovu lojalnog korišćenja naših usluga. 
 

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu CITY TAXI Card Service?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.