CITY TAXI Card Service

Cashback & Shopping Points

 • 2% Cashback + 10% Na iznos tvoje kupovine
 • Prihvaćeno
  myWorld Card

Kontakt

 • Radno vrijeme
  Prema dogovorenom terminu
 • Kontakt
  020/282-300
  City taxi Card Service
 • ID broj trgovca
  190057

Uslovi

Poželjno je naglasiti pri samom pozivu da ste Lyoness član.

Opis


Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da City Taxi nastavlja sa unaprijeđenjem usluga namjenjenih Vama, našim vjernim klijentima, a Vaše zadovoljstvo pruženom uslugom će biti naše najveće priznanje. U znak zahvalnosti na ukazanom povjerenju kao i u cilju povećanja kvaliteta usluge City Taxi je korisnicima naših usluga, koji su to postali po osnovu ugovora o poslovno tehničkoj saradnji dodijelio poseban status klijenta – “VIP klijent”  koji podrazumjeva slijedeće:

 1. Poseban broj telefona koji je na raspolaganju samo Vama, klijentima sa posebnim statusom – VIP klijentima, što podrazumjeva i dispečera koji je zadužen samo za komunikaciju sa Vama. 
  Broj telefona za rezervaciju vožnji je: 020 282 300; 
  Broj telefona za ostala pitanja je: 020 243 399;
  Svakoj vašoj potrebi je posvećena posebna pažnja, a svaka vožnja će biti propraćena od poziva pa do procesa naplate.
 2. Posebno organizovana vozila u kojima se vožnja može platiti samo karticama City Taxi-ja, a koje su izdate VIP klijentima. 
  Ova vozila su drugačije brendirana od standardnih vozila City Taxija, pa su s toga lako prepoznatljiva. Crne su boje sa zlatnim krovom, a na prednjim vratima imaju oznaku: City TAXI – Card Service. Drugih oznaka i broja telefona nema jer je servis namjenjen poznatoj klijenteli.
 3. Strogom selekcijom pažljivo odabrane vozače koji su posebno obučeni za rad sa karticama, kojima je zadovoljstvo klijenta na prvom mjestu, a osmjeh na licu nešto po čemu ćete ih lako prepoznati čak i ako ih vidite van vozila. Uniformisani su, u tamnom odijelu sa bijelom košuljom i kravatom. Upotreba mobilnog telefona nije nešto što ćete moći vidjeti prilikom korišćenja usluga City TAXI - Card Servisa.
 4. Higijenu vozila na visokom nivou koja podrazumjeva čisto i uredno vozilo koje se pere poslije svake smjene, a u kojima se jednom mjesečno radi dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija. Klima uređaji uredno servisirani.
  U vozilima je pušenje zabranjeno, a zabrana nešto što se striktno poštuje i nije deklarativna stvar, u što ćete se lako uvjeriti prilikom korišćenja vozila City TAXI - Card Servisa.

Usluga namjenjena VIP klijentu u ovom slučaju ne podrazumjeva veću cijenu usluge, već bolju uslugu po istim ili nižim cijenama, a na osnovu lojalnog korišćenja naših usluga. 
 

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu CITY TAXI Card Service?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.