HOTEL AUREL

Cashback & Shopping Points

  • 7,5% Cashback Deal* Sada 7,5% umjesto 3% Cashback važi od 6.12.2022. do 31.12.2023.
  • * Uz Cashback Deal realizuješ svoje Shopping Points i pripisuje ti se veći Cashback. Potrebno je da imaš dovoljno Shopping Points-a na svom myWorld nalogu koji mogu da se realizuju u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points se tada automatski oduzimaju sa tvog myWorld naloga.

  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card

Kontakt

Opis

 

 

‘’Elegancija ne znači biti primijećen, već biti upamćen’’.

Habeeb Akande

 

 

Moderan i jednostavan, a istovremeno primjetno sofisticiran, Hotel AUREL obećava boravak za pamcenje.

Smješten u novoizgradjenoj poslovnoj zoni Podgorice, u blizini centra grada, idealan je kako za poslovne, tako i za goste koji dolaze na odmor.

Izuzetno prostrane sobe predstavljaju pravi ugođaj prožimajući prijatnu i toplu atmosferu vrhunskim tehnološkim kreacijama. Dodatni hotelski sadržaji i besprekorna usluga samo će dodatno rasplamsati Vaš doživljaj boravka ovdje.

U AUREL-u možete organizovati bilo koju vrstu dogadjaja. Naša višenamjenska sala je mjesto gdje se posao i zadovoljstvo spajaju. 116 m prostora nudi širok spektar mogućnosti po pitanju konferencijskih dešavanja. Sa mogućnošću podjele na dvije nezavisne prostorije, možemo organizovati dva odvojena događaja istovremeno. Sala za sastanke je idealno mjesto za susrete zatvorenog tipa.

Mi ćemo Vaš posao pretvoriti u zadovoljstvo! Olakšajte svoj radni dan sa nekoliko pauza i uživajte u svježoj kafi, soku ili nekom slatkišu. Kratak predah možemo pripremiti ispred radne sale, dok neke diskusije možete nastaviti i tokom pauze, na svježem vazduhu, na terasi restorana, gdje ćemo pripremiti posluženje za Vas.

Bilo da dolazite zbog posla ili odmora, blizina Wellness i Spa centra je uvijek prednost. Nakon dugog radnog dana ili tokom vikend pauze, svako će se rado prepustiti čarolijama ove oaze mira i relaksacije.

Smješten na poslednjem spratu hotela, obećava potpunu privatnost i intimu koja Vam je potrebna.

 

 

‘’Zbližiti se predstavlja početak; ostati zajedno je napredak; raditi zajedno je uspjeh’’.

Henry Ford

 

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu HOTEL AUREL?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.