RAZVRŠJE

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card

Opis

Dobro došli u Razvršje rent-a-car,

 Razvršje rent-a-car predstavlja renomirano ime na tržištu rent-a-car usluga na teritoriji Crne Gore. Zahvaljujući kvalitetnom voznom parku,profesionalnoj usluzi i pristupačnim cijenama ,tokom osam godina postojanja Razvršje rent-a-car drži lidersku poziciju u saradnji sa domaćim i stranin partnerima.

Razvršje rent-a-car nudi široku ponudu voznog parka,ali i spektar propratnih usluga. Nudimo modućnost dnevnog ili višednevnog najma vozila na teritoriji Crne Gore ili u inostranstvu. Kao posebnu pogodnost,istakli bismo GRATIS, neograničenu kilometražu na teritorijii Crne Gore.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstvimo unaprijeđeni vozni park Toyotinog programa sa dvadeset poptpuno novih vozila. Ističemo da su SVA naša vozila pokrivena Kasko osiguranjem i da se servisiraju nakon pređenih 15.000 kilometara. Vozila imaju GPS navigaciju i baby sjedišta, čime je sigurnost i udobnost korisnika naših usluga zagarantovana.

Iz voznog parka Toyotinog programa nudimo modele Yaris i Auris.Ukoliko Vam je potrebno prevozno sredstvo za više putnika u mogućnosti smo da Vam ponudimo Renualt Trafic, idelan za prevoz većeg broja ljudi i robe. Kao eksluzivca izdvajamo Volkswagen Touareg sa full opremom, vozilo sa najvišim nivom sigurnosti i udobnosti.

Spektar agencijskih usluga je širok. Pored dostave i preuzimanja vozila po želji korisnika na teritoriji CG i u inostranstvu u mogućnosti smo da ponudimo iznajmljivanje vozila sa vozačem takođe na teritoriji CG ili van njenih granica.

Za sve informacije ili pomoć,osoblje naše agencije je dostupno 24h dnevno. Uplata usluga omogućena je u gotovom, postterminalom, preko računa, a za pravna lica po ispostavi u roku od sedam dana. Naša poslovnica se nalazi na Pobrežju, u neposrednoj blizini centra Podgorice. Svakog dana 7h do 21h biće nam zadovoljstvo da pozovete ili posjetite našu poslovnicu.Ljubazno osoblje će Vam pružiti sve informacije na crnogorskom,engleskom ili italijanskom jeziku.

S poštovanjem,

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu RAZVRŠJE?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.