Kuća Hemije

Cashback & Shopping Points

  • 1,5% + 0,5 Na iznos tvoje kupovine
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog centa. Navedeni iznos SP-a odgovara kupovini od 100 EUR.
  • Prihvaćeno myWorld Card

Uslovi


Članske prednosti se ne obračunavaju prilikom kupovine proizvoda po akcijskim cijenama, pa će cijena koju kupac plati za takve proizvode, automatski biti oduzeta od ukupnog iznosa računa.

Napomena: obračun myWorld transakcija se vrši na nedjeljnom nivou.

Opis

Drogerija Kuća Hemije

Kuća Hemije je prvi i jedini lanac drogerija u Crnoj Gori, koja predstavlja sinonim za kvalitet, savremenost i profesionalizam.

Dugogodišnji uspjeh dugujemo našoj potpunoj usmjerenosti na potrošače, prepoznavanju njihovih želja i potreba i pravim odgovorom na njih. Velika energija i trud uloženi u pozicioniranje drogerija  Kuće Hemije rezultirali su pozitivnim imidžom i imenom poznatim kako u Crnoj Gori tako i u okruženju.

Cilj drogerija Kuća Hemije nije samo da vam obezbjedi kvalitetne proizvode već i da Vam da stručan savjet , predlog, a za sve ovo je zaduženo profesionalno i ljubazno osoblje koje vam je uvijek na usluzi.

U drogeriji Kuća Hemije naći ćete najširi asortiman proizvoda za ličnu higijenu, za njegu lica i tijela, za njegu kose, mušku njegu, kućna hemija, bebi program, dječija hrana, igračke, sezonski program, šminka, kozmetičke usluge…

Kada prvi put posjetite drogeriju Kuća Hemije sigurno će Vam pažnju privući moderan i prijatan ambijet, a pored uobičajenog asortimana, u drogeriji Kuća Hemije možete kupiti zdravu hranu, a svoje  najbliže možete obradovati širokim izborom poklona (veliki izbor parfema renomiranih proizvodjača, nakitom Dve šmizle…). Kupovina u drogeriji Kuća Hemije će uštediti vaše vrijeme, a savremena žena će na jednom mjestu naći sve za sebe i svoju porodicu.

Ovo je i više nego dovoljan razlog da posjetite drogeriju Kuća Hemije i uživate u savremenom ambijentu.

 Jer ljubav je hemija…..Vaša drogerija Kuća Hemije….

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu Kuća Hemije?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.