NESPA COMPUTERS

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card

Kontakt

Opis

Preduzeće "Nespa computers doo" je osnovano 1994. godine, a glavna djelatnost preduzeća je pravna informatika, odnosno izrada i komercijalizacija softvera i elektronskih publikacija iz te oblasti.

U proteklih devetnaest godina, uspjeli smo da se nametnemo kvalitetom i pouzdanošću naših publikacija i postanemo lider na tržištu Crne Gore.

Naši korisnici su vrhunski stručnjaci iz oblasti prava i finansija širom Evrope, koji, koristeći naše usluge, ne gube vrijeme na pretraživanje prašnjavih arhiva, utvrđivanje važenaj propisa, prečišćavanje tekstova propisa ...

Naša dva  ključna proizvoda, elektronske publikacije "Katalog propisa" i "Katalog opštinskih propisa" sadrže kompletne registre i prečišćene tekstove zakona i podzakonskih akata Crne Gore, Jugoslavije i Republike Srbije, registre i tekstove međunarodnih ugovora i sporazuma, kao i sudsku praksu, od 1945. godine do danas. Publikacije prate elektronske arhive svih službenih listova od 1945. godine do danas.

Brzo, jednostavno, elegantno, uštedite Vaše dragocjeno vrijeme sa nama ...

Kontakt:

Nespa computers doo

ul. Steva Boljevića 20b/2, Podgorica

tel. +382 20 643-150, 643-151, 643-152

mail: info@nespa.me

web: www.propisi.co.me

 

 

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu NESPA COMPUTERS?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.