RLC MONTENEGRO

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card

Opis

 

RLC Montenegro je crnogorska privatna kompanija osnovana 2010. godine. Koristimo naša jedinstvena znanja o lokalnom i međunarodnom tržištu nekretnina zajedno sa znanjima iz oblasti PR-a i marketingam kako bi ponudili širok izbor konsultantskih usluga.

Kada se sve uzme u obzir, naša ponuda uključuje odnose sa javnošću i komunikacije, marketing proizvoda, koordiniranje čitavim projektom, uspostavljanje veza sa arhitektama i planerima, osmišljavanje strategije prodaje, kreativni dizajn, reklamiranje, opštu logistiku, kao i još puno toga.

Naš tim i saradnici imaju jedinstveno i uspješno utemeljenje i iskustva stečena tokom rada u državnim institucijama, lokalnim administracijama, međunarodnim organizacijama, medijima, javnim i privatnim preduzećima i imaju „track record“ u vođenju više od 100 različitih projekata.

Mi smo stručnjaci u organizovanju događaja, a radimo i komunikacione strategije, SWOT analizu za kompleksne projekte, usvajanje ključnih poruka i radimo sa renomiranim svjetskim marketinškim kompanijama u ulozi lokalnih partnera.

Koristimo svoja znanja i komunikacione alate za pozicioniranje, pokretanje i dugoročno upravljanje vašim  brendovima – uvjeravajući vas da ste u sigurnim rukama.

Naši glavni projekti su FREI – Festival nekretnina i investicija (www.freitime.com) i časopis The Luxury Collection Montenegro magazine (www.theluxurycollection.me) – koji je osvojio nagradu Wild Beauty Award za najbolji štampani medij u Crnoj Gori u 2012. godini. Osim pomenuta dva projekta, takođe smo, između ostalog, radili na projektima: „1000+ stanova“; „Neformalna naselja – komunikaciona i reklamna strategija“; „Grinfild projekti: promotivni materijal za Veliku plažu i Adu Bojanu“; „Razvoj kreativnog nacrta i produkcija video i audio spotova za kampanju koja je namijenjena borbi protiv divlje gradnje“; „Komunikaciona strategija za investitore i lokalno stanovništvo za Veliku plažu i Adu Bojanu“; „Radionica: Aerodrom  Tivat – u pravcu planiranja rješenja“; „Molitveni doručak – Budva, hotel „Splendid“ 2012.“; Qatari Diar – „pič“ za lokalnu PR kompaniju“ i brojni drugi.

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu RLC MONTENEGRO?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.