rentalcars.com

Cashback & Shopping Points kod rentalcars.com

  • 2% + 1,5 Na iznos tvoje kupovine (neto)
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog centa. Navedeni iznos SP-a odgovara kupovini od 100 EUR.
  • Prihvaćeno Online kupovina

Uslovi kod rentalcars.com

Sve transakcije biti će prikazane u Eurima.
Pending time for Member Benefits may be up to 365 days for this particular Loyalty Merchant. Kod ove partnerske firme uzima se neto vrijednost Vaše kupovine kao osnova za obračun Vaših Lyoness pogodnosti jer je to standardni način isplate kod ove partnerske firme.

Važno!
Molimo Vas da prije kupovine provjerite da li su na Vašem pregledaču ispravna podešavanja kolačića (cookies). Sve dodatne važne informacije vezane za online shopping nalaze se u Najčešće postavljanim pitanjima!

Preko rentalcars.com

Rentalcars.com je najveći svjetski online Rent a Car sustav, naručujući 7,1 milijuna najmova godišnje na 46000 lokacija diljem svijeta. Sa korisnicima u 169 država, mi zaista imamo globalnu bazu, koju podržavamo web stranicom dostupnom na 40 jezika i različitim valutama. Svi naši korisnici imaju pristup multilingualnoj podršci putem telefona ili email-a.

Rentalcars.com surađuje sa svim glavnim rent a car tvrtkama širom svijeta i uvijek provjerava koji lokalni dobavljač vam može ponuditi najbolju cijenu za automobil koji želite na dan kad ga želite. Istovremeno, osiguravamo da lokalni pružatelji usluga osiguraju i najbolju moguću uslugu.

Uspješni smo jer smo ostali vjerni našim osnovnim principima od samog osnivanja tvrtke.

Naš cilj je pružiti Vam mogućnost najma automobila po najnižoj mogućoj cijeni tako da nećete samo uštediti na vremenu tako što ćete poslovati samo s nama, već možete biti i sigurni da ste s nama dobili i odličnu vrijednost za novac i fantastičnu uslugu.

ID broj trgovca
109000371

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu rentalcars.com?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.