travelWorld.com

Cashback & Shopping Points kod travelWorld.com

  • 2% + 2 na cijenu cijene rezervacije: Hoteli & Letovi
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog centa. Navedeni iznos SP-a odgovara kupovini od 100 EUR.
  • Prihvaćeno Online kupovina

Preko travelWorld.com

“Your Journey is our Journey”

Bijele plaže, snežne planine ili uzbudljive metropole – ko ne sanja o njima? Ili ste možda u potrazi za odgovarajućim hotelom za naredno poslovno putovanje? travelWorld nudi sve to i još mnogo više. Online platforma i aplikacija za rezervacije putovanja travelWorld otvaraju potpuno nove svjetove putovanja. Ponuda travelWorld-a trenutno obuhvata stotine hiljada hotela i smještajnih objekata širom svijeta. Mnogo drugih ponuda i usluga slijedi uskoro.

Zašto travelWorld.com?

Zahvaljujući putnoj zajednici zasnovanoj na članstvu travelWorld može da ponudi veliki izbor i često povoljnije cijene – potpuno u skladu sa motom „Bolje od najbolje cijene“. U tom cilju kompanija direktno sarađuje sa najpoznatnijim svjetskim pružaocima usluga smještaja.

Prednosti

Ogroman izbor - Stotine hiljada različitih smještajnih objekata širom svijeta, ponuda u stalnom porastu

Brzo & jednostavno - Rezervišite u tri jednostavna koraka uz trenutnu potvrdu rezervacije

Top cene - Niže cijene zbog naše zatvorene zajednice, bez naknada za rezervaciju odnosno kreditnu karticu

Kvalitet - Provjerene recenzije desetina hiljada gostiju pregledno rezimirane.

O nama

travelWorld čini internacionalni tim stručnjaka za IT i putovanja. U našim poslovnicama u Londonu, Beču i Varšavi vrijedno radimo na tome da našu inovativnu platformu za rezervacije putovanja učinimo globalnim igračem na tržištu putovanja.

„Najbolji hoteli po najboljoj cijeni“, uključujući Cashback i Shopping Points

Inovativna platforma za rezervacije svojim članovima nudi sistem lojalnosti kroz koji kupac može da sakuplja Cashback i Shopping Points. U samo nekoliko koraka možete da rezervišete svoj omiljeni smeštaj putem veb-stranice ili mobilne aplikacije. Cashback World kupci dobijaju do 2% Cashback-a i Shopping Points pri svakoj rezervaciji.

Uvijek nove top ponude

Na travelWorld-u Cashback World članovi mogu da realizuju Shopping Points ili čak da plate Cashback kreditom. Zahvaljujući stalno novim Shopping Point Deals ponudama u odabranim smještajnim objektima osigurana je raznolika ponuda. Kupcima koji posjeduju Benefit Voucher travelWorld nudi takozvane Benefit Deals. Bilo da su u pitanju Shopping Points ili Benefit Deals, pomažemo vam da uštedite kako biste istinski uživali u sledećem putovanju.

ID broj trgovca
107905

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu travelWorld.com?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.