travelWorld.com

Cashback & Shopping Points kod travelWorld.com

  • 2% Cashback + 10% na cijenu cijene rezervacije: Hoteli & Letovi
  • Prihvaćeno
    Online kupovina

Preko travelWorld.com

“Your Journey is our Journey”

Bijele plaže, sniježne planine ili zanimljive metropole - ko o tome ne sanja? Ili ste možda u potrazi za odgovarajućim hotelom za iduće poslovno putovanje? travelWorld nudi to i još mnogo toga. Online platforma za rezervacije travelWorld i njena aplikacija otvaraju potpuno novi svijet putovanja. Trenutno ponuda travelWorld-a obuhvata ponudu od preko 2 miliona hotela i smještaja širom svijeta. Uskoro slijede brojne druge ponude i usluge.

Zašto travelWorld.com?

Kao turistička zajednica zasnovana na članstvu, travelWorld nudi veliki izbor i često povoljnije cijene - pod motom „Bolje od najbolje cijene“. U tu svrhu kompanija sarađuje direktno s renomiranim ponuđačima širom svijeta.

Prednosti

Veliki izbor

2 miliona različitog smještaja širom svijeta, konstantno rastuća ponuda

Brzo & jednostavno 

Rezervacija u 3 jednostavna koraka s potvrdom trenutne rezervacije

Najbolje cijene

Niže cijene zbog naše zatvorene zajednice, bez rezervacija ili naknade za kreditne kartice

Kvalitet 

Provjerene recenzije desetina hiljada gostiju jasno su sažete

 

O nama

travelWorld čini internacionalni tim stručnjaka za IT i putovanja. U našim poslovnicama u Londonu, Beču i Varšavi vrijedno radimo na tome da našu inovativnu platformu za rezervacije putovanja učinimo globalnim igračem na tržištu putovanja.

„Najbolji hoteli po najboljoj cijeni“, uključujući Cashback i Shopping Points

Inovativna platforma za rezervacije svojim članovima nudi sistem lojalnosti kroz koji kupac može da sakuplja Cashback i Shopping Points. U samo nekoliko koraka možete da rezervišete svoj omiljeni smeštaj putem veb-stranice ili mobilne aplikacije. myWorld kupci dobijaju do 2% Cashback-a i Shopping Points pri svakoj rezervaciji.

Uvijek nove top ponude

Na travelWorld-u myWorld članovi mogu da realizuju Shopping Points ili čak da plate Cashback kreditom. Zahvaljujući stalno novim Shopping Point Deals ponudama u odabranim smještajnim objektima osigurana je raznolika ponuda. Kupcima koji posjeduju Benefit Voucher travelWorld nudi takozvane Benefit Deals. Bilo da su u pitanju Shopping Points ili Benefit Deals, pomažemo vam da uštedite kako biste istinski uživali u sledećem putovanju.

ID broj trgovca
107905

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu travelWorld.com?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.