Shopping uz Cashback – Cashback App za kupovinu!

Cashback App

Uz naš besplatni Cashback App profitiraš od kupovnih pogodnosti i usput na svim svojim kupovinama.

  • Jednostavno pronađi Cashback Shops u svojoj blizini
  • Osiguraj sebi Deals u svako doba
  • Udoban pristup profilu i digitalna Cashback Card
Cashback App u App Store-u Cashback App u Google Play-u

Bilo gdje - shopping uz Cashback!

Pronađi Cashback Shops

Na putu si i želiš na brzinu pronaći Cashback Shop za svoju kupovinu, možda želiš neki dobar ručak ili ti se kupuju suveniri? Uz Cashback App u svako doba imaš pregled Cashback Shops u svojoj blizini i znaš gdje možeš iskoristiti svoje kupovne pogodnosti.

Pronađi Cashback radnje sa Cashback App aplikacijom
Pronađi u bilo kojem trenutku odgovarajući Shopping Point Deal ponudu

Odmah odgovarajući Deal

Ukoliko pronađeš partnersku firmu koja uz to ima i savršen Deal za tebe, možeš ga iskoristiti jednostavno pomoću Cashback App. Izaberi Deal, iskoristi Shopping Points i rezervisani Deal iskoristi odmah prilikom kupovine.

Tvoja digitalna Cashback Card kartica

Tvoja digitalna Cashback Card

Ukoliko nemaš Cashback Card kod sebe, a nalaziš se na kasi u Cashback Shop-u, nema problema. Uz Cashback App imaš digitalnu Cashback Card uvijek sa sobom i profitiraš od kupovnih pogodnosti bez problema.

Tvoje pogodnosti

Profitiraj bilo gdje i bilo kada

Uz Cashback App imaš ogroman izbor Cashback Shop-ova uvijek pri ruci – bez obzira da li je to u tvojoj blizini, u tvojoj zemlji ili čitavom svijetu. Takođe, od svijeta online kupovine te dijeli samo jedan dodir ekrana. Na taj način profitiraš uvijek i bilo gdje!

S Cashback App-om profitiraš bilo gdje i bilo kada
S Cashback App-om uvijek imaš pregled nad svojim kupovinama

Opušteno organizuj
svoj shopping

Želiš spontano pronaći dobar restoran ili provesti jedan opušten dan pun kupovnih pogodnosti? Uz Cashback App i usput možeš sve opušteno organizovati, profitirati od pogodnosti i možeš iskoristiti ekskluzivne akcije i Deal-ove. Tako nećeš nikada više propustiti Cashback i Shopping Points!

S Cashback App-om kupuješ i ostvaruješ pogodnosti širom svijeta

kupovina
širom
svijeta

150.000 partnerskih firme širom svijeta ne samo da ti nude sve što je potrebno za opušteni izlet i dobar ručak, već možeš pronaći i proizvode za svakodnevnu upotrebu. Pronađi sve Cashback trgovine u svojoj blizini kao i aktualne ponude i ekskluzivne Deals ponude s našom Cashback App.

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.