myWorld App
Kupovina uz Benefits

myWorld App

Sa besplatnom myWorld App profitiraš od naših prednosti pri svakoj svojoj kupovini gdje god da se nalaziš.

  • Pronađi sve online i lokalne partnere
  • Obezbijedi Deals ponude i realizuj vaučer-kodove
  • Jednostavan pristup profilu i tvojim kupovinama
Cashback App u App Store-u Cashback App u Google Play-u

Kupovina uz Benefits na svakom mjestu

Pronađi lokalne partnere

Na putu si i želiš brzo da pronađeš lokalnog partnera za kupovinu, ukusan ručak ili nekoliko suvenira? Uz myWorld App u svakom trenutku imaš pregled svih lokalnih partnera u okolini i znaš gdje možeš da ostvariš Benefits.

Pronađi Cashback radnje sa myWorld App aplikacijom
Pronađi u bilo kojem trenutku odgovarajući Shopping Point Deal ponudu

Sve Deals
ponude u
Benefit Lounge-u

Kada pronađeš partnera koji ima savršen Deal tebe, iskoristi ga lako uz myWorld App. Odaberi Deal, realizuj Shopping Points i iskoristi obezbijeđni Deal odmah prilikom plaćanja.

Tvoja digitalna myWorld Card kartica

Jednostavno sakupljanje prednosti

Kada dođeš na kasu lokalnog partnera, jednostavno pokreni myWorld App, protresi telefon i pojaviće se QR kod odnosno bar-kod. Kod će biti skeniran, a tvoje prednosti pripisane.

Tvoje prednosti

Profitiraj bilo gdje

Uz myWorld App uvijek imaš ogroman izbor myWorld partnera pri ruci – u regionu, u čitavoj zemlji ili širom svijeta. Mnoštvo online prodavnica takođe je udaljeno na samo jedan dodir ekrana. Na taj način profitiraš uvijek i svuda.

S myWorld App-om profitiraš bilo gdje i bilo kada
S myWorld App-om uvijek imaš pregled nad svojim kupovinama

Organizacija bez stresa

Želiš spontani obrok u dobrom restoranu ili opuštajući dan uz Benefits? Uz myWorld App možeš sve da organizuješ bez stresa, profitiraš od prednosti i iskoristiš ekskluzivne Deals ponude i vaučer-kodove. Ne propuštaj više Cashback & Shopping Points.

S myWorld App-om kupuješ i ostvaruješ pogodnosti širom svijeta

Kupovina širom svijeta

Oko 150.000 partnera širom svijeta ne samo da ti nudi sve za opuštajući izlet i dobar obrok, već kod njih možeš da nabaviš i proizvode za svakodnevnu upotrebu. Pronađi sve lokalne partnere u blizini, kao i ekskluzivne Deals ponude i vaučer-kodove, uz myWorld App.

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.