21.11.2022

Scan & Go:Scanează bonul fiscal sau factura cu aplicația myWorld și te bucuri de

Fă cumpărături. Scanează. Profită.


Aplicația myWorld are de acum o nouă funcție pentru tine: Scan & Go îți permite să scanezi personal bonurile fiscale cu cumpărăturile efectuate la parteneri locali myWorld și să primești Benefits pentru acestea. Deoarece - Cashback & Shopping Points pentru fiecare cumpărătură este promisiunea noastră, pe care o facem și mai accesibilă prin noua funcție Scan & Go.

Imaginează-ți că te afli în restaurantul tău preferat myWorld și că bei o cafea. Localul este plin iar ospătarul îți încasează repede contravaloarea băuturii tale. Dar tu nu dorești să renunți la avantajele tale myWorld. Cu Scan & Go îți poți scana liniștit bonul fiscal, după efectuarea plății, și astfel să îți asiguri avantajele myWorld. Sună foarte simplu? Pentru că este!

Cum funcționează:

Pasul 1: Deschide aplicația myWorld și dă clic pe Scan & Go
Pasul 2: Scanează bonul fiscal
Pasul 3: Trimite bonul fiscal


So funktioniert's

Achiziția ta la myWorld a fost deja înregistrată cu succes și Shopping Points îți sunt disponibile imediat. De îndată ce cumpărătura ta a fost încheiată și achitată, cu respectarea termenelor prevăzute pentru retur și livrare, ți se va contabiliza Cashback-ul acumulat.


Condiții importante pentru Scan & Go :
  • Asigură-te că serviciul de localizare al locațiilor tale (GPS) în aplicația mWorld sau pe smartphone este activat.
  • Dacă nu te mai afli la partenerul myWorld local, îl poți găsi și selecta cu ușurință folosind câmpul de căutare.
  • Dacă dorești să trimiți mai multe chitanțe pentru același partener, asigură-te că inițiezi un proces Scan & Go separat pentru fiecare chitanță.
  • Achiziția ta poate fi totuși verificată de partenerul nostru. Te rugăm să ai puțină răbdare, beneficiile pentru cumpărături îți vor fi disponibile cât mai curând posibil.
Ia-ți acum cea mai nouă versiune a aplicației myWorld


Hol dir die App bei Google Play
Hol dir die App im Play Store


* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.