09.08.2023

Obține 600 de lei pentru tine și prietenul tău

La myWorld, noi credem că un singur lucru e mai tare decât Beneficiile myWorld, și acela e să beneficiem împreună!

De aceea am lansat excelentul nostru program de recomandare, care îți permite să câștigi 300 de Shopping Points pentru fiecare prieten căruia îi recomanzi să se alăture comunității myWorld. Și cireașa de pe tort? Prietenul tău primește și el 300 de Shopping Points!

Fiecare Shopping Point e echivalentul a 1 leu, deci asta înseamnă o răsplată de 600 de lei pentru amândoi, împreună! Cu cât inviți mai mulți prieteni, cu atât mai multe Shopping Points câștigi și cu atât mai mari devin economiile tale!

Iată cum funcționează:

1. Inviți prieteni: trimiți linkul tău personal de recomandare prietenilor tăi.
2. Câștigi 300 Shopping Points: la fiecare recomandare finalizată cu o înregistrare, atât tu cât și prietenul respectiv veți obține fiecare câte 300 de Shopping Points.*
3. Beneficiați împreună: explorezi incredibilele Cashback Deals și îți transformi automat Shopping Points în Cashback.

*De îndată ce prietenul tău face prima cumpărătură de peste 200 de lei în termen de 30 de zile de la înregistrarea în comunitate, cele 300 de Shopping Points ale tale îți vor apărea în cont.


* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.