18.09.2023

Îndrăgostește-te de modă

Toamna vine cu ocazia perfectă să îți împrospătezi garderoba cu cele mai noi tendințe din fashion, iar la myWorld, te ajutăm nu doar să faci cumpărături cu stil, ci și să fii răsplătit pentru ele.

Explorează partenerii locali: Cu funcția ”Parteneri locali pentru tine” din myWorld App, poți descoperi cu ușurință o adevărată comoară de magazine și buticuri de fashion din apropierea ta. Trebuie doar să-ți faci cumpărăturile, să scanezi bonul cu Scan & Go în aplicația myWorld și obții simplu Cashback și Shopping Points la înnoirea garderobei de toamnă.

Descoperă Cashback Deals: Vrei să-ți valorifici la maximum Shopping Points adunate? Cashback Deal-urile noastre îți permit să transformi Shopping Points în bani, asigurându-ți un plus de economii ca să îți maximizezi bugetul de cumpărături pentru toamnă.

Cumpără de la partenerii online: Pentru cei care preferă cumpărăturile online, partnerii noștri online îți oferă o mulțime de opțiuni super-trendy.

Fie că preferi buticurile locale sau magazinele online, partenerii myWorld sunt destinația ta principală în acest sezon atât pentru stil, cât și pentru economii. Cumpără acum și pășește în toamna aceasta ca pe un podium de modă!

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.