12.05.2022

De acum avem și mai multe Shopping Points

Noutăți grozave: De acum înainte, vei primi mai multe Shopping Points decât oricând pentru cumpărăturile tale la myWorld.com, în plus față de Cashback-ul tău. Pentru tine asta înseamnă și mai multe posibilități de a-ți asigura Deals interesante în Benefit Lounge.

Shopping Points iuți ca gândul
Totul e mult mai bine: De asemenea, Shopping Points îți sunt acum disponibile mai rapid decât înainte. La scurt timp după ce achiziția ta este înregistrată, îți vom credita Shopping Points în profilul tău și le poți răscumpăra imediat.

Îmbunătățirile noastre pentru tine dintr-o privire:
• Mai multe Shopping Points pentru fiecare cumpărătură
• Ia-ți astfel și mai multe Deals în Benefit Lounge și la travelWorld
• Shopping Points îți stau mai repede la dispoziție

Fă cumpărături și adună mai multe Shopping Points
Astfel cumpărăturile cu myWorld.com devin acum și mai valoroase pentru tine. Pentru că, cu cât mai multe Deals îți asiguri cu ajutorul Shopping Points, cu atât mai mulți bani economisești. Așa că fă cumpărături acum, colectează Shopping Points în mod permanent majorate în plus față de Cashback și obține Deals.

Validarea punctelor în alte țări
Dacă dorești să-ți răscumperi Shopping Points pentru un Deal care este oferit într-o monedă diferită de cea în care le-ai colectat, ți se va afișa o sumă diferită de Shopping Points. Având în vedere că Shopping Points sunt creditate în funcție de totalul cumpărăturilor, suma colectată variază în funcție de moneda locală. Dacă efectuezi o tranzacție în altă monedă, creditul tău de Shopping Points va fi convertit în suma din țara respectivă pe baza cursului de schimb zilnic.

Descoperă Deals acum

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.