13.03.2023

Dacă e greu înseamnă că merită, nu? Economisiți când faceți sport

Pregătiți-vă să vă depășiți obiectivele pe care vi le-ați stabilit în materie de condiție fizică, cu ajutorul selecției de echipament sportiv și acesorii de la partenerii myWorld, făcând totodată economii substanțiale la cumpărături cu Cashback și Shopping Points.

Fie că sunteți clienți loiali ai sălilor de sport sau adorați să faceți mișcare în aer liber, myWorld are tot ce vă trebuie ca să aveți tot e vă trebuie pentru mișcare. Căutați acum covorașe de yoga, pantofi pentru alergare, ceasuri smart și mult mai multedin oferta vastă a partenerilor noștri din această categorie.

Și partea cea mai bună? Veți obține Cashback și Shopping Points la fiecare cumpărătură, ce vă ajută să intrați în formă economisind bani. Cum vremea se face tot mai caldă, e momentul perfect să vă apucați de mișcare și să începeți să adunați beneficii cu myWorld.

Deci, ce mai așteptați? Cumpărați acum și vedeți cum vi se îmbunătățește forma fizică, dar și starea economiilor!

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.