06.12.2022

Cumpărături de Crăciun cu Scan & Go

Crăciunul vine curând și anul acesta, cumpărarea cadourilor cu myWorld nu înseamnă doar să ai parte de cele mai bune oferte și idei de daruri elegante de la partenerii noștri. De data asta te poți răsplăti ȘI TU după o zi la cumpărături. Cei dragi vor primi cele mai frumoase daruri  Scan & Go, Cashback und Shopping Points. 

Cumpără cadouri. Scanează bonul. Ia Cashback.

Fie că iei daruri pentru familia ta, pentru prietenul patruped sau pentru prieteni, cu Scan & Go poți să scanezi bonul după ce faci cumpărături la partenerii myWorld locali și obții pentru tine Beneficii myWorld. Sună bine? Așa și e!

Cum funcționează:

Pasul 1: Deschizi myWorld App și dai click pe Scan & Go
Pasul 2: Scanezi bonul
Pasul 3: Încarci bonul  

Cumpărătura ta prin myWorld a fost înregistrată cu succes și poți folosi imediat Shopping Points. Cashback-ul tău va fi procesat de îndată ce finalizezi cumpărătura și îți va intra în biroul personal în funcție de politica partenerului respectiv cu privire la perioadele de livrare și retur.

Condiții importante pentru Scan & Go:
  • Asigură-te că ai activat tracking-ul prin GPS în myWorld App sau pe telefon
  • Dacă nu mai ești în magazinul partenerului, îl poți găsi folosind câmpul de căutare
  • Dacă vrei să încarci mai multe bonuri de la același partener, te rugăm să începi un nou proces Scan & Go pentru fiecare bon
  • În anumite cazuri, cumpărătura ta poate fi evaluată de partener.Te rugăm să ai răbdare, Beneficiile tale la cumpărături îți vor fi alocate cât de curând posibil.
Instalează-ți acum ultima versiune a myWorld App
GooglePlay: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cashback.card
App Store: https://apps.apple.com/app/cashback-app/id1173430105

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.