02.12.2022

Cashback Deals: Folosește Shopping Points ca să obții Cashback

Cu noile Cashback Deals, acum ai și mai multe avantaje. Fiindcă myWorld nu are doar cei mai buni parteneri și cele mai irezistibile oferte, dar cu noile Cashback Deals, îți transformăm Shopping Points în bani.

Acum, cu noile noastre Cashback Deals e și mai bine să faci cumpărături prin myWorld.

Cashback Deals

Ce sunt noile Cashback Deals?
Un Cashback Deal de la un partener îți dă posibilitatea să preschimbi Shopping Points acumulate pe Cashback. Astfel, vei obține mai mult Cashback și în același timp, același număr de Shopping Points e scăzut din contul tău myWorld. De exemplu: Pentru o cumpărătură de 100 de Euro cu un Cashback Deal de 20%, vei primi 20 de Euro Cashback și vei utiliza în același timp 20 de Shopping Points.

Ce Cashback Deals există?
Poți folosi Cashback Deals ca să faci cumpărături la parteneri locali sau parteneri online. Indiferent de tipul de cumpărături preferat, poți să găsești Cashback Deals.

Unde găsesc Cashback Deals?
Toate Cashback Deals sunt prezente în aplicația myWorld și le găsești și în funcția de căutare de pe www.myWorld.com. Poți să recunoști o Cashback Deal activă când vezi oferta marcată cu eticheta roșie ”Cashback Deal”.

Ce fac dacă nu am destule Shopping Points?
Dacă nu ai destule Shopping Points în contul tău myWorld, nu poți beneficia de Cashback Deal-ul respectiv. Însă poți primi beneficiile normale - Cashback și Shopping Points la cumpărătura făcută.

Ce mai aștepți?
Descoperă noile Cashback Deals.


* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.