15.08.2022

Ai început pregătirile pentru școală?

Pentru mulți dintre noi, sfârșitul sezonului vacanțelor nu e motiv de  bucurie, dar odată cu începutul noului an școlar, pe copii îi așteaptă o mulțime de lucruri interesante: informații noi, experiențe noi și numeroase revelații despre subiecte diverse.

Partenerii myWorld te vor ajuta să fii bine pregătit pentru această călătorie a copilului tău în lumea cunoașterii. Caiete, carnete, stilouri, creioane, markere, calculatoare, foarfece, penare, post-it-uri, mape și multe alte rechizite, precum și rucsacuri tari și ținute în trend, toate le poți găsi la partenerii noștri, iar la fiecare cumpărătură primești Cashback și Shopping Points.

Vizitează chiar acum partenerii myWorld, ca să ai timp să te pregătești pe îndelete pentru marele pas de la începutul toamnei și echipează-te pentru un nou an școlar plin de realizări. Îți urăm mult succes și ție și școlarului sau studentului tău și, bineînțeles, multe Beneficii.


* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.