Avantajele tale la MiniInTheBox

  • 4% Cashback + 5% La suma cumpărăturii tale (net)
  • Acceptat
    Online-Shopping

Condiții la MiniInTheBox

La acest partener comercial avantajele la cumpărături sunt calculate pe baza valorii nete a cumpărăturii, întrucât acesta este modul standard de decontare a avantajelor la acest partener comercial.

Important!
Pentru a te asigura că achiziția ta este înregistrată corect, fă întotdeauna clic în prealabil pe butonul "Cumpără online acum" pentru a accesa magazinul online dorit. Achizițiile pot fi înregistrate doar prin intermediul versiunii de browser a magazinului online, nu și prin intermediul aplicației respective. Utilizați numai codurile de voucher pe care le-ați primit prin intermediul site-ului nostru. Înainte de efectuarea cumpărăturii, te rugăm să te asiguri că browser-ul tău dispune de setările cookie corecte. Toate informațiile importante referitoare la cumpărăturile online le găsești în FAQs.

Despre MiniInTheBox

MiniInTheBox has become popular in Europe in a short period due to such benefits as the wide range of products, free shipping and low prices. There is a wide range of shops, there are more than 100 000 items, among them you can find: a wide range of accessories from the company Apple, accessories for computer games (Wii, PS3, Xbox, etc.), Clock, laser pens and more.

ID comerciant
429000063

Nu găsești cumpărătura efectuată la MiniInTheBox ?

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.