Avantajele tale la Ericdress

  • 3% Cashback + 15% La suma cumpărăturii tale (net)
  • Acceptat
    Online-Shopping

Condiții la Ericdress

La acest partener comercial avantajele la cumpărături sunt calculate pe baza valorii nete a cumpărăturii, întrucât acesta este modul standard de decontare a avantajelor la acest partener comercial.

Important!
Pentru a te asigura că achiziția ta este înregistrată corect, fă întotdeauna clic în prealabil pe butonul "Cumpără online acum" pentru a accesa magazinul online dorit. Achizițiile pot fi înregistrate doar prin intermediul versiunii de browser a magazinului online, nu și prin intermediul aplicației respective. Utilizați numai codurile de voucher pe care le-ați primit prin intermediul site-ului nostru. Înainte de efectuarea cumpărăturii, te rugăm să te asiguri că browser-ul tău dispune de setările cookie corecte. Toate informațiile importante referitoare la cumpărăturile online le găsești în FAQs.

Despre Ericdress

Established in 2012, Ericdress is a global online retail company. We ship to over 200 countries worldwide. Global Distribution & Warehousing enables us to provide fast delivery. Since its founding, ericdress has seen accelerating growth rate in a number of business indicators, including year-to-year gross merchandising value, number of orders, registered buyers and sellers, and listings.

ID comerciant
429000046

Nu găsești cumpărătura efectuată la Ericdress ?

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.