Avantajele tale la Depositphotos.com

  • 5% Cashback + 5% La suma cumpărăturii tale (net)
  • Acceptat
    Online-Shopping

Condiții la Depositphotos.com

La acest partener comercial avantajele la cumpărături sunt calculate pe baza valorii nete a cumpărăturii, întrucât acesta este modul standard de decontare a avantajelor la acest partener comercial.

Important!
Pentru a te asigura că achiziția ta este înregistrată corect, fă întotdeauna clic în prealabil pe butonul "Cumpără online acum" pentru a accesa magazinul online dorit. Achizițiile pot fi înregistrate doar prin intermediul versiunii de browser a magazinului online, nu și prin intermediul aplicației respective. Utilizați numai codurile de voucher pe care le-ați primit prin intermediul site-ului nostru. Înainte de efectuarea cumpărăturii, te rugăm să te asiguri că browser-ul tău dispune de setările cookie corecte. Toate informațiile importante referitoare la cumpărăturile online le găsești în FAQs.

Despre Depositphotos.com

Depositphotos is a stock photography platform that offers a unique selection of high-quality photographs, vectors, videos, and illustrations. This photo bank currently has over 70 million files and is growing thanks to their community of talented photographers.

ID comerciant
429000034

Nu găsești cumpărătura efectuată la Depositphotos.com ?

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.