Cashback & Shopping Points la GenetX

  • 10 EUR + 5
  • Primești Cashback și Shopping Points proporțional începând cu primul ban. Numărul de SP indicat corespunde unei cumpărături de 100 EUR.
  • Acceptat Online-Shopping

Condiții la GenetX


La acest partener, avantajele de membru se calculează pe baza valorii nete (fără TVA) a cumpărăturii. La acest partener comercial avantajele la cumpărături sunt calculate pe baza valorii nete a cumpărăturii, întrucât acesta este modul standard de decontare a avantajelor la acest partener comercial.

Important!
Înainte de efectuarea cumpărăturii, vă rugăm să vă asigurați că browser-ul dvs. dispune de setările cookie corecte. Informații suplimentare importante referitoare la Online Shopping găsiți în FAQs!

Despre GenetX

La GenetX poți comanda teste genetice pentru femei însărcinate, pentru a identifica mutații în ADN, pentru a preveni apariția cancerului și altor boli grave, pentru a-ți personaliza dieta, regimul de viață, programul de fitness ori regimiil de slăbire, etc.

ID comerciant
429000022

Nu găsești cumpărătura efectuată la GenetX ?

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.