Avantajele tale la ebooks

  • 3% Cashback + 5% La suma cumpărăturii tale (net)
  • Acceptat
    Online-Shopping

Condiții la ebooks

La acest partener comercial avantajele la cumpărături sunt calculate pe baza valorii nete a cumpărăturii, întrucât acesta este modul standard de decontare a avantajelor la acest partener comercial.

Important!
Pentru a te asigura că achiziția ta este înregistrată corect, fă întotdeauna clic în prealabil pe butonul "Cumpără online acum" pentru a accesa magazinul online dorit. Achizițiile pot fi înregistrate doar prin intermediul versiunii de browser a magazinului online, nu și prin intermediul aplicației respective. Utilizați numai codurile de voucher pe care le-ați primit prin intermediul site-ului nostru. Înainte de efectuarea cumpărăturii, te rugăm să te asiguri că browser-ul tău dispune de setările cookie corecte. Toate informațiile importante referitoare la cumpărăturile online le găsești în FAQs.

Despre ebooks

Ebooks for PCs, Macs, Sony Readers, mobile phones ...
A vast range of ebooks from the world's leading academic, popular and professional publishers.
eBooks.com is the web's most popular digital book store with the largest range of contemporary ebooks from the world's leading publishers.
With prices well below hard copy books, and the unique appeal of instantly downloadable books, sales at eBooks.com are growing exponentially

ID comerciant
429000016

Nu găsești cumpărătura efectuată la ebooks ?

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.