Cashback & Shopping Points la Peggybuy

  • 4% + 4 La suma cumpărăturii tale (net)
  • Primești Cashback și Shopping Points proporțional începând cu primul ban. Numărul de SP indicat corespunde unei cumpărături de 100 EUR.
  • Acceptat Online-Shopping

Condiții la Peggybuy

La acest partener comercial avantajele la cumpărături sunt calculate pe baza valorii nete a cumpărăturii, întrucât acesta este modul standard de decontare a avantajelor la acest partener comercial.

Important!
Înainte de efectuarea cumpărăturii, vă rugăm să vă asigurați că browser-ul dvs. dispune de setările cookie corecte. Informații suplimentare importante referitoare la Online Shopping găsiți în FAQs!

Despre Peggybuy

Peggybuy oferă o mulțime de haine calificate pentru copii și mame, jucării, îmbrăcăminte pentru femei și multe altele pentru tine și familia ta. Este un magazin unic pentru moda modernă, dar economică. Puteți profita de cele mai bune prețuri, calitate rezonabilă și un serviciu bun.

ID comerciant
429000008

Nu găsești cumpărătura efectuată la Peggybuy ?

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.