Cashback & Shopping Points la AliExpress

  • 2% + 1 La suma cumpărăturii tale (net)
  • Primești Cashback și Shopping Points proporțional începând cu primul ban. Numărul de SP indicat corespunde unei cumpărături de 100 EUR.
  • Acceptat Online-Shopping

Condiții la AliExpress


Atenție! Înregistrarea cumpărăturilor în biroul dvs. personal poate dura până la 72 de ore.

Vă rugăm să dați dovadă de răbdare, deoarece e posibil ca validarea unora dintre tranzacții să dureze peste 90 de zile! La acest partener comercial avantajele la cumpărături sunt calculate pe baza valorii nete a cumpărăturii, întrucât acesta este modul standard de decontare a avantajelor la acest partener comercial.

Important!
Înainte de efectuarea cumpărăturii, vă rugăm să vă asigurați că browser-ul dvs. dispune de setările cookie corecte. Informații suplimentare importante referitoare la Online Shopping găsiți în FAQs!

Despre AliExpress

AliExpress e un mall online creat de Alibaba.com. un conglomerat de magazine aflate la dispoziția consumatorilor din întreaga lume. Platforma permite cumpărătorilor de oriunde din lume să facă achiziții direct de la vânzători angro și de la producători din China, asigurându-le astfel accesul la o uriașă varietate de produse la prețuri competitive.

ID comerciant
429000002

Nu găsești cumpărătura efectuată la AliExpress ?

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.