Avantajele tale la AliExpress

  • 1% Cashback + 5% La suma cumpărăturii tale (net)
  • Acceptat
    Online-Shopping

Condiții la AliExpress

Atenție! Înregistrarea cumpărăturilor în biroul dvs. personal poate dura până la 72 de ore.

Vă rugăm să dați dovadă de răbdare, deoarece e posibil ca validarea unora dintre tranzacții să dureze peste 90 de zile! La acest partener comercial avantajele la cumpărături sunt calculate pe baza valorii nete a cumpărăturii, întrucât acesta este modul standard de decontare a avantajelor la acest partener comercial.

Important!
Pentru a te asigura că achiziția ta este înregistrată corect, fă întotdeauna clic în prealabil pe butonul "Cumpără online acum" pentru a accesa magazinul online dorit. Achizițiile pot fi înregistrate doar prin intermediul versiunii de browser a magazinului online, nu și prin intermediul aplicației respective. Utilizați numai codurile de voucher pe care le-ați primit prin intermediul site-ului nostru. Înainte de efectuarea cumpărăturii, te rugăm să te asiguri că browser-ul tău dispune de setările cookie corecte. Toate informațiile importante referitoare la cumpărăturile online le găsești în FAQs.

Despre AliExpress

AliExpress e un mall online creat de Alibaba.com. un conglomerat de magazine aflate la dispoziția consumatorilor din întreaga lume. Platforma permite cumpărătorilor de oriunde din lume să facă achiziții direct de la vânzători angro și de la producători din China, asigurându-le astfel accesul la o uriașă varietate de produse la prețuri competitive.

ID comerciant
429000002

Nu găsești cumpărătura efectuată la AliExpress ?

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.