Avantajele tale la travelWorld.com

  • 2% Cashback + 10% pe întregul preț de rezervare: Hoteluri & Zboruri
  • Acceptat
    Online-Shopping

Despre travelWorld.com

“Your Journey is our Journey”

Plaje albe, munți acoperiți de zăpadă sau metropole interesante - cine nu visează la ele? Sau căutați poate un hotel potrivit pentru următoarea călătorie de afaceri? travelWorld oferă toate acestea și multe altele. Platforma de rezervare online travelWorld și aplicația sa deschid lumi de călătorie complet noi. Oferta TravelWorld cuprinde în prezent o selecție de peste 2 milioane de hoteluri și cazare din întreaga lume. Multe alte oferte și servicii vor urma în curând.

De ce travelWorld.com?

Datorită comunității de călători bazate pe membri, travelWorld poate oferi o selecție largă și prețuri de multe ori mai bune - fidel devizei „Mai bine decât cel mai bun preț”. În acest scop, compania lucrează direct cu cei mai cunoscuți furnizori din întreaga lume.

Avantajele

O gamă variată de produse - 2 milioane de spații de cazare diferite în întreaga lume, oferta în continuă creștere

Simplu & Rapid - Rezervă în 3 pași simpli cu confirmarea rezervării instantanee

Top Prețuri - Prețuri mai mici datorate comunității noastre închise, fără taxe de rezervare sau de card de credit

Calitate - Recenzii verificate de mii de oaspeți sintetizate în mod clar.

Despre noi

travelWorld este formată dintr-o echipă internațională de experți în IT și călătorii. În sucursalele noastre din Londra, Viena și Varșovia, ne străduim să transformăm platforma noastră inovatoare de rezervare a călătoriilor într-un jucător global pe piața călătoriilor.

„Cele mai bune hoteluri, la cele mai bune prețuri“, inclusiv Cashback și Shopping Points

Platforma inovatoare de rezervare oferă membrilor săi un sistem de loialitate prin care clientul poate colecta Cashback și Shopping Points. În doar câțiva pași vă puteți rezerva cazarea preferată prin intermediul site-ului web sau al aplicației mobile. Clienții myWorld primesc 2% Cashback și Shopping Points per fiecare rezervare.

Schimbarea constantă a ofertelor de top

Pe travelWorld membrii myWorld pot valida Shopping Points sau chiar achita cu creditul de Cashback acumulat. Modificarea constantă a ofertelor Shopping Point Deals în cazările selectate, asigură o ofertă variată. Pentru clienții care dețin Benefit Voucher, travelWorld oferă așa numite Benefit Deals. Fie că este vorba despre Shopping Points sau Benefit Deals, noi vă ajutăm să faceți economii, astfel încât să vă puteți bucura cu adevărat de următoarea călătorie.

ID comerciant
107905

Nu găsești cumpărătura efectuată la travelWorld.com ?

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.