Avantajele tale la travelWorld.com

  • 15% Cashback Deal* For selected properties only Acum 15% în loc de 4% Cashback valabil din 20.12.2023 până la 31.12.2024
  • 4% Cashback + 6% pe întregul preț de rezervare: Hoteluri & Zboruri
  • 8% Cashback Deal* For selected properties only Acum 8% în loc de 4% Cashback valabil din 20.12.2023 până la 31.12.2024
  • 10% Cashback Deal* For selected properties only Acum 10% în loc de 4% Cashback valabil din 20.12.2023 până la 31.12.2024
  • 12% Cashback Deal* For selected properties only Acum 12% în loc de 4% Cashback valabil din 20.12.2023 până la 31.12.2024
  • 20% Cashback Deal* CashbackDeal5 Acum 20% în loc de 4% Cashback valabil din 24.07.2023 până la 31.12.2024
  • * În cazul unui Cashback Deal îți validezi Shopping Points iar pentru asta îți va fi creditat mai mult Cashback. Pentru asta trebuie să deții suficiente Shopping Points în contul tău myWorld, care vor fi validate în myWorld pentru Cashback Deal . Shopping Points îți vor fi apoi scăzute automat din contul myWorld.

  • Acceptat
    Online-Shopping

Condiții la travelWorld.com

Vă rugăm să rețineți că achiziția dvs. va fi înregistrată numai dacă contul dvs. travelWorld este legat de contul dvs. myWorld (butonul "myWorld" din fereastra de conectare). Adresa de e-mail utilizată trebuie să fie aceeași atât pentru travelWorld, cât și pentru myWorld. În cazul în care sunt folosite adrese de e-mail diferite, achiziția nu va fi înregistrată și, prin urmare, nu va fi rambursată.
De asemenea, ambele conturi pot fi conectate retrospectiv. Achiziția dvs. va fi apoi rambursată în termen de 6 luni.

Despre travelWorld.com

“Your Journey is our Journey” – Călătorii & Concedii

TravelWorld este o companie de turism de top specializată în furnizarea de opțiuni de călătorie accesibile și flexibile pentru companii și persoane fizice. Lucrăm cu sute de furnizori B2B pentru a asigura cele mai bune prețuri la cazare, zboruri și alte servicii de călătorie.

De ce travelWorld.com?

Datorită "grupului nostru închis de utilizatori", putem oferi tarife la preț de pachet chiar dacă rezervarea nu face parte dintr-un pachet de vacanță, ceea ce ne face o opțiune foarte competitivă pentru călătorii atenți la preț. Noi cei de la  travelWorld suntem foarte mândri de serviciile noastre deosebite pentru clienți. Echipa noastră dedicată de experți în călătorii îți stă la dispoziție pentru a răspunde la orice întrebare sau nelămurire, asigurându-se că experiența ta de călătorie este "mai bună decât cel mai bun preț".

Avantajele

- Selecție

Peste 3 milioane de spații de cazare diferite în întreaga lume, oferta în continuă creștere

• Simplu & rapid

Rezervă în 3 pași simpli cu confirmarea rezervării instantanee și înregistrare gratuită

• Top Prețuri

Prețuri mai mici datorate comunității noastre bazate pe membri, fără taxe de rezervare sau de card de credit

- Calitate

Recenzii care se bazează pe mii de oaspeți sintetizate în mod clar.

- Cashback

Cel mai mare Caschback dintre toți partenerii myWorld de călătorie

Despre noi

travelWorld este formată dintr-o echipă internațională de experți în IT și călătorii. În sucursalele noastre din Londra, Viena și Varșovia, ne străduim să transformăm platforma noastră inovatoare de rezervare a călătoriilor într-un jucător global pe piața călătoriilor.

Fie că plănuiești o călătorie de afaceri, o vacanță în familie sau o escapadă romantică, travelWorld are tot ce ai nevoie pentru a-ți îndeplini visele de călătorie. Cu angajamentul nostru de a oferi cele mai bune prețuri, cele mai bune servicii pentru clienți și cele mai bune recompense, suntem partenerul tău pentru toate nevoile tale de călătorie.

Oferte de top

Membrii myWorld își pot valida Shopping Points la travelWorld prin intermediul ofertelor noastre variate și în continuă schimbare. Pentru clienți care dețin Benefit Vouchere, travelWorld oferă așa numite Benefit Deals. Fie că suntShopping Points sau Benefit Deals, noi te ajutăm să economisești astfel încât tu să savurezi cu adevărat următoarea călătorie.

ID comerciant
107905

Nu găsești cumpărătura efectuată la travelWorld.com ?

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.