Glenmuir Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 На сумму Вашей покупки (чистая сумма)
  • Вы получаете Cashback и Shopping Points пропорционально с самого первого цента. Указанное количество SP соответствует покупке на 100 EUR.
  • Принято Шоппинг в Интернете

Общие Условия и Положения в Glenmuir

Преимущества от Ваших покупок у данного лояльного партнера будут основываться на нетто сумме покупки, т.к. это стандартная прибыль для данного лояльного партнера.

Важно!
Убедитесь перед покупкой, что ваш браузер имеет правильно настроенные файлы cookie . Информацию об Интернет-шоппинге найдете в разделе ЧЗВ !

Про Glenmuir

Glenmuir zīmols tika radīts ar īpašu mērķi piedāvāt golfa klubu bidriem īpašus izšūtus džemperus, un, izplatīt tos caur to profesionālajiem golfa veikaliem.

Ar laiku Glenmuir nodibināja ciešu saikni ar Profesionālo golferu asociāciju, un caur  Glenmuir klubu profesionālā čempionāta titula sponsorēšanu paliek PGA garākais tribīņu turnīra sponsors. Uzņēmuma starptautiskās paplašināšanās ietvaros Glenmuir kļuva par Eiropas AJT korporatīvo sponsoru un atbalstīja daudzas nacionālās golfa organizācijas Eiropā un ārpus tās.

Lojalitātes partnera-ID
389000196

Невозможно найти вашу покупку по Glenmuir?

* Неделя CashBlack с удвоенным Cashback: кроме myWorld.com, travelWorld.com и Партнеров, не предлагающих двойной кэшбэк (Double Cashback).