12-04-2022

myWorld Plug-in, nu ännu bättre med vår Shopping Tracker

myWorld Plug-in har varit en viktig del när du handlar online med myWorld då den visar anslutna Online Partners när du t.ex. söker efter en onlinebutik eller besöker deras hemsida. Nu har myWorld Plug-in blivit ännu bättre, för med Shopping Tracker kontrollerar den om din webbläsare också har korrekta inställningar för att samla Cashback och Shopping Points.Det finns en liten chans att vissa webbläsarinställningar hindrar oss från att spåra och registrera köp.

Och om vi inte kan spåra ditt köp hos en Online Partner kan du inte tillgodoräkna dina förmåner. Med ett knapptryck kontrollerar Shopping Tracker åt myWorld Plug-in om du kommer att få Cashback och Shopping Points när du handlar hos en av våra Online Partner.Om Shopping Tracker märker att en inställning inte är korrekt kommer den att ge dig information om hur du ändra den. På så sätt kommer du inte bara alltid att hitta våra Online Partner, du vet också att din webbläsare har korrekt inställning. Testa den redan nu och handla med myWorld Plug-in.

* Förmedlingsprovisionen baseras på vilka produkter som har köpts och Loyalty Merchant. All information härtill är därför utan garanti.