Nelly.com

Cashback & Shopping Points hos Nelly.com

  • 1% + 1 På din köpesumma
  • Du får proportionerlig Cashback och Shopping Points från första kronan. Det angivna SP-talet motsvarar ett köp på 100 EUR.
  • Accepterar Onlineshopping

Över Nelly.com

Nelly.com, som startades 2004, har som vision att vara ledande inom onlinemode genom att erbjuda ett brett sortiment av de senaste trenderna till en ung och utåtriktad modepublik. Nelly.com har idag kunder i större delar av Europa.

Hos oss hittar du aktuella och väletablerade designers så som, Malene Birger och Ida Sjöstedt i kombination med vassa international varumärken som Jeffrey Cambell och River Island. Du hittar även unikt designade säsongskollektioner under egenproducerade varumärken som Notion 1.3, NLY Trend, NLY Shoes, Estradeur och Wonderland samt nya och spännande designersamarbeten. I sortimentet hittar du kläder, skor, bad-och underkläder, sportkläder, accessoarer och skönhetsprodukter, mycket fest och allt med en het trendgrad.

Lojalitetsföretags-ID
189000089

Hittar du inte ditt köp hos Nelly.com?

* Förmedlingsprovisionen baseras på vilka produkter som har köpts och Loyalty Merchant. All information härtill är därför utan garanti.