inkClub

Cashback & Shopping Points hos inkClub

  • 4% + 4 På din köpesumma
  • Du får proportionerlig Cashback och Shopping Points från första kronan. Det angivna SP-talet motsvarar ett köp på 100 EUR.
  • Accepterar Onlineshopping

Förutsättningar hos inkClub

När du handlar hos detta Lojalitetsföretag beräknas dina förmåner på varornas bruttovärde (inkl. moms).

Observera!
För att dina onlineköp ska registreras bör du se till att din webbläsare har rätt cookie-inställningar. För mer information om hur du handlar online kan du läsa våra FAQs!

Över inkClub

Vi har mer än vad du tror till både hem och kontor! Hos oss hittar du en mängd smarta förbrukningsvaror som får din vardag att fungera – dammsugarpåsar, bläckpatroner, lasertoner, rakhyvlar och rakblad, pennor och papper, lampor och mycket mer.

Vårt mål är nämligen att förenkla din vardag. Vi har därför samlat en massa smarta vardagsvaror under ett tak. Och hos oss slipper du gnisslande kundvagnar och långa köer. Dessutom packar vi dina varor och ser till att de levereras snabbt och säkert.

Och du, nu har vi ännu fler varor för 0 €. Du finner något under varje kategori.  Välkommen in till oss och välj din favorit!

 

Lojalitetsföretags-ID
189000039

Hittar du inte ditt köp hos inkClub?

* Förmedlingsprovisionen baseras på vilka produkter som har köpts och Loyalty Merchant. All information härtill är därför utan garanti.