rentalcars.com

Cashback & Shopping Points hos rentalcars.com

  • 4% + 1,5
    Double Cashback
    Passa på! 4% istället för 2% Cashback
    (Gitlig 26-11-2021 t.o.m. 29-11-2021)
  • Du får proportionerlig Cashback och Shopping Points från första kronan. Det angivna SP-talet motsvarar ett köp på 100 EUR.
  • Accepterar Onlineshopping

Förutsättningar hos rentalcars.com

Priserna för alla köp visas i euros.
Det kan dröja upp till 365 dagar innan dina medlemsförmåner avräknas hos denna onlinepartner. När du handlar hos detta Lojalitetsföretag beräknas dina förmåner på varornas nettovärde (exkl. moms), då detta är standard hos detta Lojalitetsföretag.

Observera!
För att dina onlineköp ska registreras bör du se till att din webbläsare har rätt cookie-inställningar. För mer information om hur du handlar online kan du läsa våra FAQs!

Över rentalcars.com

Rentalcars.com är världens största onlineportal för biluthyrning och vi arrangerar 7,1 miljoner hyror om året från 46 000 platser världen över. Med kunder i 169 länder har vi en verkligt global användarbas, som vi ger support genom en hemsida tillgänglig på 40 språk och ett flertal valutor. Alla våra kunder har tillgång till flerspråkig support via telefon eller email.

Rentalcars.com samarbetar med alla de största uthyrningsbolagen världen över och kontrollerar vilket av de lokala bolagen som erbjuder det bästa priset för den bil du vill ha på de datum du behöver den, och vi ser också till att alla våra samarbetspartners erbjuder bästa möjliga service.

Vi har uppnått allt detta genom att hålla fast vid de grundläggande värderingarna som Rentalcars.com först grundades på.

Vi vill försäkra oss om att våra kunder har tillgång till biluthyrning på vilken plats de än vill i världen, till lägsta möjliga pris, så att de inte bara sparar tid genom att bara behöva kontakta ett företag men att de också kan vara säkra på att de får valuta för pengarna såväl som fantastisk service.

Lojalitetsföretags-ID
109000371

Hittar du inte ditt köp hos rentalcars.com?

* Förmedlingsprovisionen baseras på vilka produkter som har köpts och Loyalty Merchant. All information härtill är därför utan garanti. CashBlack Week Dubbel Cashback: med undantag för myWorld.com, travelWorld.com och Partners som inte är markerade med Dubbel Cashback.