AUTOESCOLA GARRAF

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% En tu compra
  • Aceptado
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Contacto

Descripción

L’any 1980 neix Autoescola Garraf, amb la ferma convicció d’esdevenir una escola de conductors de referència a Vilanova i la Geltrú i intentant impartir un mètode d’ensenyament fàcil i proper per l’alumne, modern i entenedor.


En tots aquests anys hem anat evolucionant com a formadors, adaptant-nos als temps i moderintzant la nostra ensenyança, i creixent com a empresa, obrint l’any 2006 la delegació de Sant Pere de Ribes.


Són moltes les persones que ens han dipositat la seva confiança, recomanant-nos a amics i familiars i reforçant la nostra convicció de fer la feina ben feta, basada en l’honestedat, la tenacitat i la eficàcia.


Fruit d’aquesta tasca, podem enorgullir-nos en dir que més de 12.000 persones han passat per les nostres aules i hem esdevingut, gràcies també a ells i elles un centre d’educació vial de referència a la comarca del Garraf.

¿No puede encontrar su compra en AUTOESCOLA GARRAF?

* Las ventajas dependerán de los productos adquiridos en el establecimiento comercial. La información que figura en esta página web no está garantizada.