Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% En tu compra
  • Aceptado
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Contacto

Descripción

Milers de referències. Del Priorat o de Xile, de Rioja i del Penedès. Italianes, franceses, catalanes, navarreses, gallegues, andaluses, valencianes o argentines, neozelandeses i alemanys. De tot arreu. Vins blancs, negres, amb bombolles o sense, criats amb fusta o àmofar.
A VIAVI, al centre de Vilanova i la Geltrú, al costat de la plaça de la Vila i de la Rambla Principal, al carrer  Cervantes 18, hi trovareu vins per a tots els gustos i totes les butxaques.
Un paradís per l'amant del vi però també pels que ho son dels destil·lats, doncs no en va els millors whiskyes, roms, ginebres, conyacs, tequiles i vodkes conviuen en harmonia a les lleixes de VIAVI.
VIAVI és una vinoteca i podeu comprar-hi l'ampolla que vulgueu però també tastar el vi o el destil·lat que us ve de gust. Acompanyant la beguda amb embotits fets al Penedès, amb formatge de totes les D.O. de Catalunya i moltes de franceses, amb foie-gras a la sal o a l'armagnac, presentat amb calvados i poma amb cacau i albercoc. I també us podeu deixar temptar per les delicioses xocolates del Jordi Roca.
Trobareu els millors consells de la mà de la sommelier Laia Vico, especialista en vins i el sommelier Juan Carlos Blanco, especialista en destil·lats.
Els sommeliers us aconsellaran per tal d'orientar-vos en el sentit del vostre desig. Voleu una experiència fresca i afruitada? Necessiteu acompanyar un peix al forn? Un guisat estuienc? Ells saben el que millor pot acompanyar la vostra cuina. O més, simplement acompanyar la vostra conversa i una vesprada entre amics.
Baudelaire confiava en "l'anima del vi" per establir un cant ple de llum i fraternitat, que al mateix temps encenia la llum dels ulls e la teva dona.
A VIAVI aquests miracles d'amistat i d'experiències compartides els vivim cada dia.

¿No puede encontrar su compra en VIAVI?

* Las ventajas dependerán de los productos adquiridos en el establecimiento comercial. La información que figura en esta página web no está garantizada.