Hotels.com

Dine Benefits hos Hotels.com

  • 1% Cashback + 6% På dit samlede køb (nettosum)
  • Accepteret
    Online shopping

Vilkår og betingelser hos Hotels.com

Bemærk: Ved brug af myWorld Plug-in:
På grund af markedsføringstekniske årsager hos Loyalitetspartneren, bliver Hotels.com ikke vist som en Loyalitetspartner i Googles og Bings søgeresultater, og du vil heller ikke blive gjort opmærksom på Cashback via hjemmesiden. For at få Cashback skal du finde Hotels.com på myWorld.com og klikke videre herfra.

Ved brug af gavekort: Der gives ikke Cashback på ordre der er betalt (helt eller delvist) med gavekort.

Hos denne Loyalitetspartner er det kun muligt at reklamere over et ikke-registrerede køb indenfor 14 dage efter ordredatoen.

Hos denne Loyalitetspartner gives der ingen medlemsfordele ved gruppereservationer eller ved pakkerejser. Hos denne Loyalitetspartner er dine shoppingfordele baseret på nettoværdien af ​​dit køb, da det er standard for denne Loyalitetspartner.

Om Hotels.com

Hotels.com er internettets største specialiserede udbyder af indkvartering på verdensplan og tilbyder store besparelser på de normale hotelpriser i nogle af verdens mest populære byer.

Hotels.com specialiserer sig også i at tilbyde indkvartering, selv når byer er udsolgte. De tilbyder indkvartering i mere end 10.000 direkte tilknyttede ejendomme, der sikrer tilgængelighed i over 400 større destinationer i Nordamerika, Caribien, Europa, Asien og Sydafrika.

Loyalitetspartner-ID
649000153

Kan du ikke finde dit køb hos Hotels.com?

* Margin varierer i forhold til produkter og den enkelte Loyalitetspartner. Al relateret information på hjemmesiden er afgivet med forbehold for ændringer.