FERIEHUSMIDDELHAVET AS

Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback + 6% Ved dit køb
  • Accepteret
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Beskrivelse


Vi heter Monica o. Oseberg og Kjell Erik Oseberg og er formidler av eiendom ved Middelhavet, hovedsakelig på Nord Kypros.
Nord Kypros er en favoritt hvor vi endte selv, etter mange fine år i Altea på Costa Blanca. Vi har "holdt hånden til" og hjulpet boligkjøpere i dette markedet i flere år. Vi samarbeid alltid med lokalt baserte firmaer, som jobber med integritet, solid kunnskap om hele markedet, og som kan vise til kontinuitet over tid.

5-6000 nordmenn kjøper bolig i utlandet hvert eneste år. Da er det tilleggs faktorer som må vurderes sammenliknet med å kjøpe fast eiendom i Norge.

For at du best skal ta en kvalifisert beslutning, er det viktig med balansert informasjon, objektive råd og at du vurderer et bredt spekter av eiendommer. Det er oppskriften på et trygt og vellykket boligkjøp, hvor kjøperne er fornøyde feriehuseiere i mange, mange år etterpå.
Å kjøpe bolig i hjemlandet eller i utlandet er en stor avgjørelse. Kjøpet fører med seg en betydelig økonomisk investering. Når du kjøper i et fremmed land er det lurt bruke litt ekstra tid på prosessen, slik at du er sikker på at du har gjort det rette valget. Dette gjelder både med tanke på landet du kjøper i, og at du har funnet den rette eiendommen.

Skandinaviske behov + Nord Kypriotisk lokalkunnskap.
I den forbindelse tilbyr vi deg som ønsker å kjøpe en feriebolig støtte og hjelp. Det er viktig å kunne forholde seg til formidlere som har forståelse for norske behov og god kjennskapet til livet, som en ferierende på øya.
Minst like viktig er den formelle delen, hvor en har kontakt med med en lokal eiendomsmegler med ekspertise om markedet. Det er viktig for oss at det er et juridisk lokalt registrert firma, som jobber etter kravene til korrekt forretningsførsel, når det gjelder skatter, avgifter og sosiale forpliktelser for de ansatte.
Kombinasjonen er viktig for resultatet av kjøpsprosessen og at du blir en fornøyd eier og bruker av din egen feriebolig.
På Kypros er det mer enn 900 eiendomsmeglere eller privatpersoner som formidler / selger eiendom. De fleste som selger i Skandinavia er ikke medlemmer eller jobber samen med et lokalt juridisk registrert firma. Derfor valgte vi i FeriehusMiddelhavet fra 2018 å jobbe med Goldmark Estates Ltd.
Goldmark Estates er en lokal eiendomsmegler,  og ble i 2019 kåret til beste eiendomsmegler på Nord Kypros + beste salgsteam, beste salgsteam - betyr den eiendomsmegler som gir best support til sine kunder, før, under og ikke minst etter at man har signert kontrakten. I tillegg er Goldmark Estates medlem av KKTB  (Nord Kypriotiske Eiendomsmeglerforbund) KKTB  er forkortelsen av North Cyprus Estate Agents Association på Tyrkisk. Som medlem av KKTB gjør det at kundene er forsikret for inntil € 100 000 ved forretningsfeil. Det kan lønne seg å kjenne firmaet en skal kjøpe eiendom igjennom, spesielt i et fremmed land.

Lederne av Goldmark Estates er godt utdannet og godt etablerte, med mer enn 20 års erfaring i markedet. Goldmark er den raskest voksende lokale eiendomsmegleren på Nord Kypros. De har eksepsjonell god kunnskap om alle små og store aktører i markedet og har vi fire avdelingskontor.  To kontorer på Nord Kypros, et i Ukraina og et i Istanbul, i tillegg representerer FeriehusMiddelhavet Goldmark Estates i det Skandinaviske markedet, med kontor rett utenfor Oslo.

Prisene på nybygg er faste, mens på brukte boliger kan det være et forhandlingsgrunnlag. Da er det spesielt viktig med lokal markedskunnskap. Våre kollegers konstante tilstedeværelse handler om kontinuitet, det gir deg som kunde en ekstra trygghet. Men det vil ikke gjøre kjøpsprisen høyere på den boligen du er interessert i. Derimot betyr det flere personer som jobber for deg og ditt tilfelle.
I et fremmed land, er støtte av en profesjonell og uavhengig lokal aktør, svært viktig.  I tillegg er lokal juridisk kompetanse helt avgjørende. Vi har flere advokater vi kan anbefale deg, som du kan velge blant.

For deg som tenker på å kjøpe feriehus i utlandet  anbefaler vi  at du også vurdere Nord Kypros. Ved å ta en visningstur for å se kvalitet, beliggenhet og landskapet i forhold til prisnivået, vil du se hvorfor Nord Kypros for øyeblikket ansees som et av de beste markedene og land for å eie et feriehus.

Er du nysgjerrig på Nord Kypros. Da anbefaler vi å lese Nord Kypros informasjons bloggen vår for diverse ting å gjøre og steder å se.
Bloggen finner du her: blog.feriehusmiddelhavet.no
 

Kan du ikke finde dit køb hos FERIEHUSMIDDELHAVET AS?

* Margin varierer i forhold til produkter og den enkelte Loyalitetspartner. Al relateret information på hjemmesiden er afgivet med forbehold for ændringer.