12/5/2022

Τώρα λαμβάνετε ακόμη περισσότερα Shopping Points

Ευχάριστα νέα: Από αυτή τη στιγμή, λαμβάνετε με τις αγορές σας στην myWorld.com, εκτός από Cashback, περισσότερα Shopping Points από ποτέ. Για εσάς, αυτό σημαίνει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για να εξασφαλίσετε τα συναρπαστικά μας Deals στο Benefit Lounge.

Αστραπιαία Shopping Points
Γίνεται ακόμα καλύτερο: Τα Shopping Points είναι τώρα ακόμα πιο γρήγορα στη διάθεσή σας από ότι στο παρελθόν. Λίγο μετά την καταχώρηση της αγοράς σας, σας πιστώνουμε τα Shopping Points στο προφίλ σας και μπορείτε να τα εξαργυρώσετε αμέσως.

Μια επισκόπηση των βελτιώσεων που έγιναν για εσάς:
• Περισσότερα Shopping Points με κάθε αγορά
• Εξαργυρώστε με αυτά ακόμη περισσότερα Deals στο Benefit Lounge και στην travelWorld
• Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Shopping Points πιο γρήγορα από ποτέ

Κάνετε αγορές και συλλέγετε αυξημένα Shopping Points
Έτσι αποκτούν οι αγορές με την myWorld.com μεγαλύτερη αξία για εσάς. Γιατί όσο περισσότερα Deals εξασφαλίζετε με τα Shopping Points σας, τόσο περισσότερα χρήματα εξοικονομείτε. Κάντε λοιπόν τώρα αγορές, συλλέξτε, μαζί με Cashback, τα μονίμως αυξημένα Shopping Points σας και εξαργυρώστε τα Deals σας.

Εξαργύρωση των Shopping Points σε άλλες χώρες
Εάν θέλετε να εξαργυρώσετε τα Shopping Points σας για ένα Deal που προσφέρεται σε διαφορετικό νόμισμα από αυτό με το οποίο τα συλλέξατε, θα εμφανιστεί διαφορετικός αριθμός Shopping Points. Δεδομένου ότι τα Shopping Points πιστώνονται με βάση το ποσό της αγοράς σας, ο αριθμός των Shopping Points που συλλέγεται ποικίλλει ανάλογα με το εθνικό νόμισμα. Στην περίπτωση ενός Deal σε διαφορετικό νόμισμα, τα Shopping Points που θα πιστωθούν θα μετατραπούν στον αντίστοιχο αριθμό Shopping Points της χώρας με βάση την ημερήσια συναλλαγματική ισοτιμία.

Ανακαλύψτε τώρα Deals

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.