7/11/2022

Scan & Go: Σαρώστε τα αποδεικτικά πληρωμής με το myWorld App και απολαύστε προνό

Αγορές. Σάρωση. Προνόμια.


Το myWorld App έχει τώρα μια νέα λειτουργία για εσάς: Το Scan & Go, σας επιτρέπει να σαρώνετε τα αποδεικτικά πληρωμής των αγορών σας από τοπικές συμβεβλημένες επιχειρήσεις της myWorld και να λαμβάνετε τα προνόμιά σας για αυτές τις αγορές. Υποσχόμαστε με κάθε αγορά Cashback & Shopping Points, τα οποία μπορούμε τώρα να σας δίνουμε ακόμα πιο εύκολα με τη νέα λειτουργία Scan & Go.

Φανταστείτε ότι βρίσκεστε στην αγαπημένη σας καφετέρια, η οποία είναι συμβεβλημένη με την myWorld και πίνετε έναν καφέ. Η καφετέρια είναι γεμάτη και ο σερβιτόρος μαζεύει γρήγορα το ποτό σας. Ωστόσο, θέλετε να λάβετε τα προνόμιά σας από την myWorld. Με το Scan & Go μπορείτε τώρα να σαρώσετε την απόδειξή σας με την άνεσή σας μετά την πληρωμή και έτσι να εξασφαλίσετε τα προνόμιά σας από την myWorld. Ακούγεται πολύ εύκολο; Είναι εύκολο!

Έτσι λειτουργεί:

Βήμα 1: Ανοίγετε το myWorld App και κάνετε κλικ στο Scan & Go
Βήμα 2: Σαρώνετε το αποδεικτικό πληρωμής
Βήμα 3: Υποβάλλετε το αποδεικτικό πληρωμής


Έτσι λειτουργεί

Η αγορά σας στην myWorld έχει ήδη καταχωρηθεί επιτυχώς και τα Shopping Points σας είναι άμεσα διαθέσιμα σε εσάς. Μόλις η αγορά σας ολοκληρωθεί και πληρωθεί λαμβάνοντας υπόψη τους χρόνους παράδοσης και τις προθεσμίες επιστροφής, θα σας καταχωρηθεί και το Cashback που έχει συλλεχθεί.


Σημαντικές προϋποθέσεις σχετικά με το Scan & Go:
  • Βεβαιωθείτε ότι οι υπηρεσίες τοποθεσίας (GPS) του myWorld App ή του smartphone σας είναι ενεργοποιημένες.
  • Εάν δεν βρίσκεστε πλέον στη συμβεβλημένη επιχείρηση της myWorld, μπορείτε εύκολα να την βρείτε και να την επιλέξετε χρησιμοποιώντας το πεδίο αναζήτησης.
  • Εάν θέλετε να υποβάλετε πολλά αποδεικτικά πληρωμής για την ίδια συμβεβλημένη επιχείρηση, ξεκινήστε μια ξεχωριστή διαδικασία Scan & Go για κάθε αποδεικτικό πληρωμής.
  • Υπό ορισμένες συνθήκες η συμβεβλημένη επιχείρηση ελέγχει το αποδεικτικό πληρωμής Παρακαλούμε έχετε λίγη υπομονή, τα προνόμια αγορών σας θα είναι διαθέσιμα το συντομότερο δυνατό.

Κατεβάστε τώρα την πιο πρόσφατη έκδοση του myWorld App


Κάντε τώρα download του myWorld App
Κάντε τώρα download του myWorld App


* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.