2/12/2022

Cashback Deals: Εξαργυρώστε τα Shopping Points σας έναντι Cashback

Με τα νέα Cashback Deals, λαμβάνετε περισσότερα προνόμια. Διότι, η myWorld δεν σας προσφέρει μόνο τις καλύτερες συμβεβλημένες επιχειρήσεις και συναρπαστικές καμπάνιες, αλλά με τα νέα Cashback Deals μετατρέπουμε τα Shopping Points σας σε πραγματικά χρήματα.

Οι αγορές με την myWorld είναι τώρα ακόμα πιο ελκυστικές με τα ολοκαίνουρια Cashback Deals.

 
Cashback Deals

Τι είναι τα νέα Cashback Deals;
Το Cashback Deal μίας συμβεβλημένης επιχείρησης, σας επιτρέπει να εξαργυρώσετε τα Shopping Points σας έναντι Cashback. Σας πιστώνεται περισσότερο Cashback και ταυτόχρονα αφαιρείται το ίδιο ποσό Shopping Points από το λογαριασμό σας στην myWorld. Για παράδειγμα: Για μια αγορά αξίας 100 ευρώ, με ένα Cashback Deal 20%, λαμβάνετε 20 ευρώ Cashback και ταυτόχρονα εξαργυρώνονται 20 Shopping Points.

Τι Cashback Deals υπάρχουν;
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Cashback Deals για αγορές στις τοπικές συμβεβλημένες επιχειρήσεις μας καθώς και στις online συμβεβλημένες επιχειρήσεις μας. Όπως κι αν προτιμάτε να κάνετε αγορές, μπορείτε πάντα να εντοπίσετε Cashback Deals.

Πού βρίσκω τα Cashback Deals;
Κάθε Cashback Deal εμφανίζεται στο myWorld App και στην ιστοσελίδα μας www.myWorld.com στην αναζήτηση. Θα αναγνωρίσετε ένα ενεργό Cashback Deal από την κόκκινη ένδειξη "Cashback Deal".

Τι θα συμβεί, εάν δεν έχω αρκετά Shopping Points;
Εάν δεν έχετε αρκετά Shopping Points στον myWorld λογαριασμό σας, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Cashback Deal. Σε κάθε περίπτωση, θα σας πιστωθεί το κανονικό ποσό σε Cashback και Shopping Points για την αγορά σας.

Τι περιμένετε;
Ανακαλύψτε τα νέα Cashback Deals.

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.